Spisestue-kategorier


Spisestuen din er det perfekte stedet å tilbringe tid med familien. For å få plassen din til å føles komplett, trenger du litt solid inspirasjon til spisemøbler. Begynn med ting som er et must i spisestuen som f.eks. spisebord og stoler. Hvis du spør hva annet du kan sette i en spisestue, bruk særegne stykker, som f.eks. romdelere. Legg et personlig preg over rommet ditt med noen pyntegjenstander, som en lysekrone eller veggkunst. Spisebordtilbehør som bordbrikker og stearinlys vil forbedre matopplevelsen din.Spisestue-samlinger


Hvis du vil organisere middagsselskaper eller nyte middager med familien din, gjør de riktige spisemøblene stor forskjell. Sjekk ut våre spisestue-samlinger inkludert spisestuesett og bord for det perfekte oppsettet. Skap koselige filmkvelder med våre underholdningsenheter og TV-veggenheter. Hvis du er en hobbyentusiast, kan du bygge ditt eget spisebord med bordplater i gjenvunnet tre og velge tilbehør som passer.

Musikk og underholdning


Bar bord


Bygg ditt eget bord


Resirkulert materiale


Spisestue: tips og ideer


Leter du etter flere spisestueideer og inspirasjon? Sjekk ut våre kjøpsguider for spisemøbler! De vil hjelpe deg å velge det perfekte spisebordet, stolene og mer. Vi har dekorasjonstips og ideer som passer til enhver stil, fra rustikk til moderne, Så gjør deg klar til å forvandle spisestuen din til et rom du vil elske å tilbringe tid i. Tross alt kan spisestuen din lett bli det mest populære rommet i hjemmet ditt.

Spisestueideer og hemmeligheten bak vakker innredning

Vi har samlet noen utrolige stylinghemmeligheter som, når de kombineres med våre møbelløsninger, kan hjelpe deg med å designe din drømmestue.

Les merkeyboard_arrow_right

Interiørstiler

Finn din favorittinnredningsstil og finn produkter som passer til hver stil. Gjør huset ditt til et hjem i dag!

Les merkeyboard_arrow_right

Slik velger du et spisebord

Spisebordet ditt er midtpunktet i stuen, og å kjøpe eller erstatte det trenger full oppmerksomhet.

Les merkeyboard_arrow_right

Kjøpeveiledning for spisebenk - tips for å finne den ideelle benken

Ønsker du å lage den perfekte spisestuen for å nyte den med dine nærmeste? Det er ikke en lett jobb å finne den ideelle sitteløsningen.

Les merkeyboard_arrow_right

Guide for kjøp av barkrakker - nyttige tips

De perfekte barstolene må være komfortable, matche din interiørstil og være barnevennlige.

Les merkeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Vi er så glade for å se kundene våre skape vakre rom med produktene våre og dele dem med #sharemevidaXL. Fra imponerende hagedesign til koselig interiør, er kundenes kreativitet virkelig inspirerende. Du kan også bli med i vårt fellesskap og dele dine egne vidaXL-inspirerte design. La oss feire lidenskapen vår for vakre, komfortable oppholdsrom og inspirere hverandre til å skape enda mer fantastiske design!

Oppdag alt