Baderom-kategorier


Badet er ditt personlige fristed, så det skal være stilig og komfortabelt. Puss det opp ved hjelp av vår inspirasjon for baderomsmøbler. Hvis du lurer på hvilke møbler som passer på et bad, er det en enkel løsning å få baderomsmøbelsett. Deretter kan du oppgradere badet med løsninger for oppbevaring rørleggerutstyr og tilbehør. Populære servanter har dobbel vask og rikelig med oppbevaring, så det kan være lurt å ta en titt på utvalget vårt. I tillegg gjør små detaljer som myke håndklær og morsomme dusjforheng en stor forskjell. Bli inspirert og skap din egen oase!Baderom-samlinger


Et bad er mer enn bare et funksjonelt rom, det er også et lerret for kreativitet. Det er derfor våre Baderom-samlinger er en stor del av baderomsdesignet. Her finner du alt du trenger til baderomsinnredningen. Det er noe som dekker ethvert behov, fra speil- eller servantskap til klesvasktilbehør. Vi har også rikelig med baderomsartikler laget av gjenvunnet tre. Husk også viktige detaljer som badevekt og artikler til personlig pleie. Skap gjerne ditt eget perfekte tilfluktssted på badet!

Mirror skap


Vaskeskap


Klesvask ramme


Klesvask kurv


Klesvask forsyninger


Bad og badstue forsyninger


Baderomsskala


Baderomsdetaljer

Populært nå
829.00 kr

Inkl. MVA


Personlig pleie


Resirkulert materiale


Sikkerhet og rengjøring

809.00 kr

Inkl. MVA


Tips og ideer til baderomsinnredning


Trenger du mer baderomsinspirasjon? Flott, vi har noen baderomsideer som hjelper deg med å få rommet ditt til å føles zen. Foruten å se på bademøbelsett og annet tilbehør, tilbyr vi gode dekorasjonstips. Utforsk våre mest populære interiørtrender og tidløse stiler for å finne retningen din. De kan hjelpe deg å lære hvordan du kan sette et personlig preg på baderomsdesignet ditt. Å velge fargerike fliser, planter og veggkunst er veien å gå. Gjør badet ditt til en spa-oase og slapp av med stil!

Det grunnleggende med fargede tilbehør

En skvett av farge er et blikkfang, endrer stemningen og understreker visse detaljer i ethvert rom.

Les mer...keyboard_arrow_right

interiørstil

Bla gjennom Styles-siden vår for inspirasjon!

Oppdag altkeyboard_arrow_right

Interior trends

Finn ut hva som er trendy innen innendørs og utendørs design.

Oppdag altkeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Vi er så glade for å se kundene våre skape vakre rom med produktene våre og dele dem med #sharemevidaXL. Fra imponerende hagedesign til koselig interiør, er kundenes kreativitet virkelig inspirerende. Du kan også bli med i vårt fellesskap og dele dine egne vidaXL-inspirerte design. La oss feire lidenskapen vår for vakre, komfortable oppholdsrom og inspirere hverandre til å skape enda mer fantastiske design!

Oppdag alt