Overraskende utvalg
Gratis frakt
Rimelige priser
Kiyoh vurdering: 4 / 5
Møbler  (325)
Bord  (325)
Stuebord  (325)
Sidebord  (325)

Sidebord

Viser: 1-48 av 325

Kjøp ditt dekorative og funksjonelle endebord hos vidaXL

Et endebord kan være både funksjonelt og dekorativt. De kan blant annet plasseres ved sofaen som et ekstra bord, men også hvor som helst ellers i huset. Endebordene er i tillegg små, slik at de er veldig enkle å flytte rundt på. Hos oss på vidaXL vil du finne et fantastisk utvalg av endebord i en mengde forskjellige stilarter.

Legg til et endebord til innredningen din

Har du noen gang opplevd at du ikke har plass på salongbordet ditt? Ved å sette et endebord inn i stuen din, kan du enkelt løse dette problemet. Du kan plassere disse små bordene ved siden av sofaen eller mot en tom vegg. Ikke bare er de praktiske, men de har en dekorativ funksjon også. Ved bursdager eller andre hendelser hvor du har mange besøkende, kan du enkelt hente endebordet frem for å gi ekstra plass til drikke og snacks. Her hos vidaXL tilbyr vi også et herlig utvalg av endebord med skuffer, slik at du får litt ekstra lagringsplass i tillegg.

Friske, hvite bord

Du vil finne endebord laget ev en rekke materialer, og med nøytrale farger vil de passe til alle interiørartiklene du finner i vår nettbutikk. Hvis du velger et bord i en frisk, hvit farge, vil den virkelig skille seg ut hvis den plasseres i nærheten av en fargerik vegg.

Små og store varianter

Har du mye plass, kan du velge et større endebord som gir deg større frihet til å vise frem dine favorittgjenstander. Med begrenset plass kan et telefonstativ være en utmerket løsning. Dette er et lite, firkantet bord hvor du vil få, som navnet antyder, en perfekt plass til å plassere telefonen din.

Se mer