24/7 tilbud
Gratis frakt på alle produkter
Betal med Klarna
Kiyoh vurdering: 4 / 5
Møbler  (206)

Hagestoler

Viser: 1-48 av 206

Kjøp billige hagestoler online

Det å lage ditt eget lille paradis i hagen eller på balkongen er faktisk veldig enkelt med vidaXLs utvalg av komfortable, billige hagestoler. Hvis en livlig hage er din lidenskap, kan du fullføre paradiset ditt med vakre planter, busker, trær og en fint trimmet plen. Liker du ikke hagearbeid så mye? Så hvorfor ikke velge kunstgress! Men la oss komme tilbake til utemøbler - hagestoler tilbyr et bredt spekter av alternativer som innemøbler. Du kan velge et hagegruppe, hagebenker eller du kan kjøpe hagestoler og et hagebord separat. Det har aldri vært enklere å sette ditt personlige preg på hageinnredningen. Hvorfor ikke kombinere et metallbord med rottinghagestoler for en slående effekt? Enten du leter etter et komplett sett med utemøbler, eller separate bord og stoler, har vidaXL alt i forskjellige farger og materialer.  

Hagestoler i forskjellige materialer

Materialet du velger bestemmer hvilken atmosfære hagestolene dine skaper. Vil du velge tre, plast, aluminium eller rotting? Hvert materiale har sine fordeler og ulemper. Det viktigste er å bestemme hva som vil se best ut i hagen eller på balkongen. Hagestoler i tre skaper et naturlig utseende, men krever mer vedlikehold enn stoler i f.eks. (poly)rotting eller plast. Aluminium og rotting har fordelen av å være veldig lette materialer. Hvis du trenger å bruke stolene et annet sted, er de enkle å flytte på. Det er alltid muligheten til å velge stoler og bord separat. Dette kan føre til kreative kombinasjoner. Hvorfor ikke kombinere et kraftig betongbord med aluminiumsstoler eller til og med trestoler? Ved å kombinere møbler kan du lage en ekte blikkfang i hagen din.  

Sammenleggbare hagestoler

En sammenleggbar hagestol gir deg det beste fra begge verdener: du kan sitte rett ved bordet for å spise, eller lene deg med lukkede øyne for et raskt øyeblikk av zen, eller gi magen litt plass etter et godt måltid. Mange av våre lenestoler bretters også helt sammen, noe som er flott hvis du skal på piknik, campingtur, eller når du bare vil spare plass. De er også lette å ta tak i når du plutselig har flere gjester som kommer. En annen fordel, selvfølgelig, er at de kan lagres uten å ta for mye plass.  

Solsenger

Slapper du av på egenhånd? Hvorfor ikke velge en solseng til hagen din. Sett en komfortabel stemning, så er du helt klar! Bortsett fra disse hagestolene, er vidaXL også et godt sted for å finne salongsett, utemøbler og solsenger. Alt du trenger for å gjøre hagen din til et tilfluktssted for avslapning.

 

Ser du etter andre produkter? Ta en titt på kategoriene under:

Se mer