24/7 tilbud
Gratis frakt på alle produkter
Betal med Klarna
Kiyoh vurdering: 4 / 5

Solsenger

Viser: 1-48 av 93

Nyt livet på en av våre solsenger

Det er mange som anser solsenger som en ren luksus, men du vil fort oppdage at du ikke vil gi slipp på den når du først har gått til innkjøp av en. Når dagens første solstråler slår inn over deg mens du ligger på solsengen med lukkede øyne, vil det føles ut som om du er på en ferieøy. Takket være stilrent design og komfortable puter vil en utendørs solseng både se og føles luksuriøs. Du kan velge vakre modeller i rotti, fletting eller treverk. Hos vidaXL har vi både luksuriøse og mer ordinære solstoler tilgjengelig.

Solsenger som kan forbli utendørs hele året

Det er ikke alltid en enkel sak å skulle oppbevare solsenger, spesielt om de ikke er sammenleggbare. I slike tilfeller kan det være praktisk med solsenger som er laget av materiale som tåler all slags vær. I sortimentet hos vidaXL er solsenger i aluminium spesielt egnet for utendørsbruk hele året.

Ekstraordinære solsenger

Hva er vel mer fristende enn å kunne kose seg i en komfortabel solseng med en god bok og en drink så snart solstrålene titter fram? Du kan velge en rekke ulike solsenger hos oss. En sammenleggbar solseng er praktisk ettersom den ikke tar mye plass når den foldes sammen. Du kan også gå for et sett bestående av to luksuriøse solsenger i aluminium med tilhørende parasoll. Eller kanskje en solseng med baldakin? Dette er et ypperlig valg dersom du ønsker å nyte varmen utendørs samtidig som du beskytter deg fra de sterke solstrålene.

Se mer