24/7 tilbud
Gratis frakt på alle produkter
Betal med Klarna
Kiyoh vurdering: 4 / 5

Utendørsgriller

Kjøp en grill på vidaXL

Det er alltid en god idé å være vert for en grillfest på en fin sommerdag sammen med familie og venner. Kos deg med solen og det gode selskapet mens du venter på at grillmat blir ferdig. Hos vidaXL kan du finne mange fine griller som gjør deg til en ekte utendørs kokk. Du kan for eksempel velge en tradisjonell kullgrill, en elektrisk grill, en bordgrill når du har begrenset plass eller en røykgrill for de mer erfarne kokkene. 


Forskjellige griller tilgjengelig på vidaXL

Mens kullgrillen var standard tidligere, er det i disse dager mange forskjellige typer tilgjengelige. Nedenfor kan du lese hvordan de mest populære grilltypene fungerer og til hvilken mat de passer best:

  • Gassgrill: Det som gjør gassgrillen så populær er at den varmes opp veldig raskt. Dette sikrer at du ikke kaster bort tid på å vente på at kullene blir varme, slik at du umiddelbart kan begynne å grille. Det som også er praktisk, er at du enkelt kan kontrollere flammenes høyde. På denne måten kan du koke kjøttet perfekt, uten å måtte bekymre deg for at det brenner. En ting du imidlertid må ta hensyn til er å sjekke om du har nok bensin før du tenner opp grillen. Det ville selvfølgelig være synd hvis flammene skulle gå ut mens du griller.
  • Elektrisk grill: For en elektrisk versjon varmes grillen også raskt opp, og du kan kontrollere temperaturen på grillen veldig bra. En annen fordel med den elektriske grillen er at de vanligvis er litt mindre i størrelse. Dette lar deg bruke dem nesten overalt, selv om du ikke har en stor hage. Husk at du trenger en skjøteledning for å bruke denne grillen. Så husk alltid å være forberedt før du starter grillfesten.
  • Kullgrill: Den mest klassiske varianten du kan kjøpe er kullgrillen. Dette er den typen grill som sikrer at maten smaker som den skal ifølge mange mennesker. Ved å bruke trekull får kjøttet og grønnsakene en fin røykfylt smak. Den eneste ulempen med en kullgrill er at du virkelig må begynne å forberede grillen i tide. Kullet trenger litt tid for å bli varm nok. Imidlertid kan du med litt tålmodighet nyte deilig mat med den fine autentiske, røykfylte grillsmaken.

 

Vedlikehold av grillen

For å sikre at du kan nyte grillen fullt ut, er det viktig at du vedlikeholder den ordentlig. Etter bruk er det viktig å rengjøre grillen fullstendig. Forsikre deg om at alle matrester blir fjernet slik at gitteret ikke blir berørt. Restasken kan du kaste bort med vanlig søppel. Forsikre deg om at den er helt avkjølt før du kaster den bort! Videre er det bra å lagre grillen i vintersesongen. Plasser den inni eller dekk den med et beskyttelsesdeksel. På denne måten forhindrer du rust eller slitasje grunnet dårlige værforhold.

 

Bestill en grill på vidaXL

Etter at du har funnet den perfekte grillen, kan du enkelt bestille den hos vidaXL. Leveringen er alltid gratis, uansett hvor stor grill du bestiller!

Se mer