Overraskende utvalg
Gratis frakt
Rimelige priser

Blomsterpotter og plantekasser

Blomsterpotter og plantekasser

Blomster og planter er en viktig del av hjemmet eller hagen. Du vil ofte se dem i en vase, eller bare i bakken. Men en fin blomsterpotte eller plantekasse er en fin måte å oppfriske hjemmet eller hagen på. På den måten stoler du ikke bare på det grønne for å øke atmosfæren i hjemmet, men også potter og plantekasser.

 

Utendørs plantekasser og blomsterpotter

Har du noen nakne og tomme rom i hagen? En eller flere blomsterpotter er kanskje det rette valget for deg! En utendørs blomsterpotte vil øyeblikkelig tilsette et atmosfærisk preg. Du kan velge en stor plantepotte som virkelig trekker øyet og har plass til mye blomster. Men du kan også gruppere flere mindre potter. Ved å leke med noen få forskjellige størrelser, skaper du mye dybde, noe som resulterer i et lekent preg. Du må ta i betraktning om blomsterpottene du velger klarer å tåle forskjellige værforhold hvis du legger dem utenfor. Det ville være synd hvis de nye pottene dine skulle sprekke den første vinteren.

Bortsett fra valget mellom små eller store blomsterpotter, er det en verden av alternativer på vidaXL. For eksempel kan du velge å skaffe deg noen plantekasser i tre. Treverket vil skape et robust utseende rundt huset. Tre gir også mye varme. Treverket på kassen er behandlet, så du vil kunne nyte den i lang tid fremover.

Hvis tre ikke er helt din stil, er det alltid muligheten til å skaffe en WPC-plantekasse. De er laget av en tre-plastkompositt. Dette skaper et elegant og moderne utseende, samtidig som det er veldig holdbart. Selvfølgelig kommer også disse plantekassene i mange forskjellige former og størrelser.

På vidaXL har du også muligheten til å følge en av dagens mest populære trender, som er plantekassene i kurvstrå. De skaper et fint rustikt utseende i og rundt huset. Flettede blomsterpotter ser også bra ut når du grupperer noen få av dem og blir kreativ når du skal blande fargene på blomster du vil plante i dem.

 

Innendørs blomsterpotter

I disse dager er det vanskelig å ikke legge et grønt preg på stuen. Mange bruker vakre vaser for å vise en fin blomsterbukett. Hvis du er klar til å ta et mer vågal skritt for å legge til hjemmets interiørdesign, kan innendørs blomsterpotter være akkurat det du leter etter. Du kan velge en stor plante i en fin og stor blomsterpotte, eller du vil kanskje foretrekke flere mindre potter du kan legge på bordet, eller på toppen av et skap.

 

Bestill dine blomsterpotter online

Når du har funnet blomsterpotten eller plantekassen som manglet i hjemmet eller på hagen din, er det bare å bestille den. vidaXL vil sikre at blomsterpottene dine blir sendt til ditt hjem raskt og gratis.

Se mer