Overraskende utvalg
Gratis frakt
Rimelige priser
Kiyoh vurdering: 4 / 5
Møbler  (110)

Hagebenker

Viser: 1-48 av 110

vidaXL hagebenker  

Det å legge en hagebenk til hagen er den enkleste måten å skape mer utendørs sitteplasser på. Den trenger ikke å matche resten av utemøblene dine, den kan fungere helt fint på egen hånd. Hvorfor ikke plassere den mot en bar vegg som fanger mye sol på dagtid, eller et sted du kan glede deg over de dyrebare solstrålene før skumring. Hagebenker er også ideelle hvis et komplett sett med utemøbler i hagen din bare er litt for mye. Når solen har forlatt hagen din, kan du kanskje fange noen stråler foran huset. På vidaXL finner du vakre hagebenker i forskjellige stiler.  

Hagebenker av forskjellige materialer  

Når noen nevner hagebenker, ser du kanskje det klassiske treet. Imidlertid kommer disse benkene i et stort utvalg av materialer, for eksempel metall eller rotting. Begge materialene beholder utseendet og krever relativt lite vedlikehold sammenlignet med tre. Et annet populært valg er en kombinasjon av materialer. En hagebenk i tre med for eksempel en metallrose eller diamantmønster. Bortsett fra forskjellige materialer, tilbyr vidaXL også et bredt spekter av design. Hagebenker med armlener, en trebenk som kan plasseres helt rundt et tre, benker med eller uten ryggstøtter, og så videre. For å øke komfortnivået ytterligere, tilbyr vidaXL også benker med myke puter. Hvis disse ikke følger med benken, kan du alltid legge dem til separat. Bortsett fra den ekstra komforten, tilfører disse putene også mye atmosfære!  

Vedlikehold for hagebenker i tre  

Det å velge utemøbler i tre er det bærekraftige valget. Når de blir vedlikeholdt på en riktig måte, vil de vare i mange år. Trebenker trenger litt vedlikehold med jevne mellomrom. Noen ganger er det nødvendig å farge eller male treverket før bruk. Dette beskytter det mot elementene. En benk som står utenfor hele året, må rengjøres godt om våren. Mose og alger vil feste seg til treverket, men de er ikke vanskelig å fjerne. Få benken våt, fyll en bøtte med vann, tilsett salt, soda eller rengjøringseddik, og skrubbe det hele av. De grønne restene blir borte på kort tid!  

vidaXL hagemøbelsalg  

vidaXL har regelmessig interessante salgstilbud for forskjellige produkter, inkludert våre hagebenker og andre (hage)møbler. Gå aldri glipp av et nytt tilbud ved å registrere deg for vårt nyhetsbrev, og husk å besøke vår nettbutikk regelmessig!

Se mer