24/7 tilbud
Gratis frakt på alle produkter
Betal med Klarna
Kiyoh vurdering: 4 / 5

Parasoller og solskjermer

Viser: 1-48 av 562
  • ...

Parasoller og solskjermer for hagen eller balkongen

Elsker du å sitte ute, men er du konstant redd for å bli solbrent? Det høres ut som om du trenger en parasoll i hagen, eller på balkongen! En god parasoll lar deg nyte skyggen, samtidig som den gir et flott utseende i hagen. Det er flere parasollalternativer tilgjengelig på vidaXL. Det er mange forskjellige typer å velge mellom, i alle slags sommerfarger. Perfekt for å gjøre hagen klar til sommeren.

 

Hengeparasoller

Den perfekte parasollen vil være forskjellig for alle, ettersom smaker varierer. Imidlertid er hengeparasollen en av de mest populære parasollene. Det flotte med en hengeparasoll er at den kan plasseres perfekt over et bord, da parasollbasen er til siden og parasollen ser ut til å være hengt opp fra himmelen. Dette lar deg få mest mulig ut av plassen du har. Og den ser fantastisk ut også!

En hengeparasoll kan også gi skygge for et større område. Dette er fordi de fleste hengeparasoller er større enn vanlige parasoller. Du må ta dette med i betraktningen når du leter etter en hengeparasoll. Det ville være synd hvis du ikke kan få mest mulig ut av parasollen på grunn av mangel på plass. Mange hengeparasoller er tilgjengelige i forskjellige former, for eksempel runde, firkantede og rektangulære. Dette betyr også at den kan skape skygge for et større område. Og til slutt skal det bemerkes at hengeparasoller er enkle å justere og flytte på, slik at du kan sitte i skyggen hvor du vil.

 

Husk også parasollfoten

Bortsett fra hengeparasoller, er det selvfølgelig også vanlige parasoller tilgjengelig på vidaXL. Sjekk ut det store utvalget av farger og størrelser. Har du funnet parasollen din? Husk også parasollfoten! Foten sørger for at parasollen holdes på plass på alle overflater og forhindrer at den blåser over med det første vindkastet. En hengeparasoll trenger en forskjellig fot enn en vanlig parasoll. Så vær oppmerksom på dette når du kjøper en!

 

Beskytt parasollen din med et parasolltrekk

Dessverre må alle fantastiske somre ta slutt. Og det er viktig å legge bort hagemøblene dine ordentlig når det skjer. Det holder møblene dine i form for det påfølgende året, da de ikke blir påvirket av vær og vind. Det samme gjelder en parasoll. Derfor anbefales det å bruke et parasolltrekk. Dette forhindrer at parasollstoffet blir skadet og bevarer fargen. Selv når du har lagt på parasolltrekket, lagres en parasoll innendørs.

Se mer