Barnerom-kategorier


Velkommen til den spennende verdenen av barnerom! Å designe et rom for barn handler om å bruke kreativitet og moro. Vi gjør det enkelt for deg med vår møbelinspirasjon for barnerom. Barneromsmøblene du velger skal være praktiske, trygge og holdbare, men aldri kjedelige. Det er uendelige muligheter for å få barnerommet til å skille seg ut, fra dristige farger til lekne mønstre.

Lurer du på hva alle barnerom skal ha? Start med en komfortabel seng, funksjonell oppbevaring og et dedikert lekeområde. Legg til ekstra stil med morsomme dekorasjoner, som veggklistremerker, fargerike tepper og leken belysning. Du vil skape et rom som vekker fantasi og glede for de små!Barnerom-samlinger


Gå inn i den morsomme verdenen av tilbehør til barnerom ! Du trenger kule barneromsmøbler og lekne tilbehør. Du kan enkelt gjøre rommet til den lille til et sted de elsker med alt fra barneromsmøbler til morsomme sengetøy og pedagogiske leker. Legg til aktivitetsleker for å oppmuntre til kreativitet og fantasi. I tillegg vil barnet ditt ha sitt eget rom med et personlig preg. Så la oss dykke inn og skape et rom som gjenspeiler barnets unike personlighet!

Sengetøy til barn


Barneleker


Aktivitetsleker

-10%
459.00 kr

Inkl. MVA

-10%
359.00 kr

Inkl. MVA


Tips og ideer for å pusse opp barnerommet


Det å designe et barnerom kan være et eventyr i seg selv. Etter å ha utforsket møbelseksjon for barnerom, ser vi nå på andre viktige detaljer. La oss utforske flere ideer til barnerom som temaelementer som himmelsenger eller en tavlevegg. Sørg for å legge til flere oppbevaringsløsninger for å holde rommet ryddig og funksjonelt. Med litt kreativitet og mye fantasi kan du bygge et rom som barnet ditt vil elske i årene som kommer.

Lunefull veggdekor på barnerommet

Vi har samlet et utvalg av vakre veggdekorasjonsideer for barnerom for å hjelpe deg med å skape den ideelle veggdekorasjonen på soverommet.

Les merkeyboard_arrow_right

De 3 beste ideene for en biltur med barn

Å pakke de riktige tingene kan spare deg for mye problemer. Vi samlet de beste tipsene for en morsom og omgjengelig biltur med barn; så la oss dykke inn.

Les merkeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Vi er så glade for å se kundene våre skape vakre rom med produktene våre og dele dem med #sharemevidaXL. Fra imponerende hagedesign til koselig interiør, er kundenes kreativitet virkelig inspirerende. Du kan også bli med i vårt fellesskap og dele dine egne vidaXL-inspirerte design. La oss feire lidenskapen vår for vakre, komfortable oppholdsrom og inspirere hverandre til å skape enda mer fantastiske design!

Oppdag alt