Forskjønn uterommet ditt med møbler av naturell rotting eller med rottingeffekt

Oppdag rottingskjønnheten som aldri går av moten. Sjekk ut både naturelle og syntetiske rottingartikler!

Vi presenterer rotting: Tidløs skjønnhet for friluftsliv

Velkommen til vår guide for hagemøbler med naturell og rottingeffekt! Våre rottingmøbler har tidløs sjarm og holdbarhet. Naturlig rotting kommer fra palmetrær og blander seg vakkert med alle uterom. På den annen side er polyrotting, også kalt PE-rotting, et syntetisk, vær- og UV-bestandig materiale. Det ser ut som naturlig rotting, men det er mye mer robust og holdbart. Både naturelle og syntetiske rottingmøbler gir et innbydende preg til ethvert rom, og inviterer deg til å nyte fredelige øyeblikk utendørs.

Vi elsker rottingmøbler for utseendet og motstandsdyktigheten mot elementene. Sammenlignet med møbler i tre eller metall, er rotting naturlig vannbestandig. Dette gjør den ideell for utendørs bruk. Den er også lett, men likevel robust, slik at du enkelt kan omorganisere uteplassen for å passe dine behov. Når du har en sommergrill eller nyter en rolig ettermiddag, er rottingmøbler det perfekte tillegget for friluftsliv.


Hagemøbler med naturell og rottingeffekt for enhver stil og plass

Har du en stor hage eller en liten balkong? Hagemøbler i rotting tilbyr alternativer som passer enhver stil og plass. For eksempel er våre koselige hagesofaer i rotting perfekte for både store og små sammenkomster. Bistrostoler eller bord i polyrotting passer til din søte og lille balkong. For gartneren i deg har vi plantekasser i rotting som er motstandsdyktige mot falming. Det er den fantastiske nyheten: rotting tilpasser seg forskjellige designstiler, værforhold og plassbegrensninger!

Når det gjelder stil, kjenner rottingmøbler ingen grenser. Den tidløse sjarmen går utover trender, noe som gjør den til et godt valg for klassiske eller moderne uterom. Den går bra med et rustikt landlig utseende. Den vil passe inn i ethvert moderne eller minimalistisk design. Den nøytrale fargepaletten kombineres med fargerike puter, pledd og tilbehør, slik at du kan tilpasse uteplassen din.


 • Ulike typer rottingmøbler og tilbehør

  Utforsk en verden av valgmuligheter med vår samling av hagemøbler og tilbehør med naturell rottingeffekt. Fra hagebord,perfekt for utendørs bespisning, til stilige potter og planter for dine livlige blomster, er det noe for ethvert utendørs behov.

  Sett scenen for utendørs moro! Fra innbydende spisesett til komfortable salongområder, blir hvert hjørne en grunn til å samles og ha en prat. Legg til det siste med rottingtilbehør som lanterner, potter og planter, benker og ottomaner. Lanterner kaster en myk glød, benker har en romantisk følelse, og ottomaner tilbyr ekstra sitteplasser. Potter og plantekasser laget av PE-rotting er værbestandige, slik at du vil nyte dem i mange år fremover.

 • Praktisk stil med rottingsofaer og sitteplasser

  Nummer én avgjørende for din koselige utendørs oase er rottingseter. Det er fordi naturlig rotting er behandlet for å motstå fuktighet, slik at du ikke trenger å bekymre deg for plutselig nedbør. Vi anbefaler å tørke den etterpå, og dekke den til i dårlig vær. Dette vil forlenge både levetiden og skjønnheten. Hvis du velger sofaer i PE-rotting, tåler de langvarig fuktighet uten problemer.

  Men det er ikke alt! Rottingalternativer går utover holdbarhet – de er superenkle å flytte på, og er så lette i vekt. Du kan leke og skape din drømmehage med våre lenestoler, kjærlighetsseter og solsenger.

  Hageseter med naturell eller rottingeffekt tilbyr også komfort for å organisere en kul sammenkomst eller når du ønsker litt koselig tid alene. Rotting er et fleksibelt materiale, så det gir god støtte uten å være for stivt. Sammen med myke puter inviterer våre hagestoler i rotting deg til å slappe av i komfort.

 • Lette oppbevaringsløsninger i rotting for å forskjønne uterommet ditt

  Gjør deg klar til å rydde opp med oppbevaringsløsninger i rotting! Si farvel til utendørs kaos og si velkommen til stilige lagringsalternativer som vil få rommet ditt til å skinne. Fra romslige putekasser i rotting til kompakte utebord med innebygd oppbevaring, har du valg som passer dine behov.

  Oppbevaringsløsninger i rotting handler om mer enn bare å rydde opp. De passer til mange ting, uten å se for store ut – det er på grunn av deres fint vevde design. Den samme veven passer perfekt til et bohemsk design eller en koselig og rustikk landlig stil. Dessuten legger teksturen kontrast til et moderne hagedesign.

  Trenger du et sted for hageredskaper, uteputer eller barneleker? Putekasser i rotting tilbyr rikelig med plass til å oppbevare alle dine skatter. Stol på at de tåler tidens tann og gir deg mange år med pålitelige oppbevaringsløsninger.Komplette møbelsett for din utendørs oase

Tenk deg: Du kan tilbringe dagen med å slappe av i stil under den store blå himmelen og nyte et middagsselskap etterpå. Våre hagemøbler med naturell rottingeffekt er nøkkelen til friluftsliv, og gjør hagen din til en avslappende oase. Enten det er intime sammenkomster eller livlige fester, få hvert øyeblikk til å telle med møbler som er like rimelige som de er stilige. I tillegg gjør det vevde designet både naturell og PE-rotting pustende, og inviterer deg til å nyte den friske luften i komfort.

Drømmer du om utendørs bespisning? Spisegrupper i rotting eller polyrotting er gode valg for sammenkomster, både store og små. Vil du ha en koselig middag for to? Våre intime bistrosett passer perfekt for romantiske kvelder under stjernene. Men moroa stopper ikke der! Vi har allsidige loungesett som er perfekte for late ettermiddager, med alternativer som rommer opptil 12 gjester. For de med begrenset plass, vil våre kompakte sett maksimere stil uten å ta opp for mye plass.