24/7 tilbud
Gratis frakt på alle produkter
Betal med Klarna
Kiyoh vurdering: 4.1 / 5
Hjem og hage  (116)
Dekorasjon  (116)
Vindusutstyr  (116)

Vindusskjermer

Viser: 1-48 av 116

Vindusskjermer som solskjerming

Hvis du ønsker å sette opp gardiner eller persienner i stuen, ønsker du ikke et totalt mørkleggingsalternativ, som vil gjøre rommet helt mørkt. Skulle du ønske å kjøle ned temperaturen inne, kan solskjermen være en ideell løsning. Det vil holde solen ute, mens det gir deg muligheten til å se ut vinduet. Her på vidaXL har vi et flott utvalg av hendige skjermer, som du kan bruke for å holde huset ditt fint og kjølig på disse varme sommerdagene.

Behold privatlivet og beskytt huset fra solen

Vindusskjermer er en fantastisk måte å holde huset pent og kjølig på de varme sommerdagene. Fordelen mot gardiner eller persienner er at du fremdeles kan kikke ut vinduet ditt. En annen fordel er at skjermene blir satt opp på utsiden av huset, noe som gir deg muligheten til å henge opp gardiner på innsiden av vinduet. Du kan også dra fordeler av en skjerm på vinteren, da den vil holde inne varmen når det blir kaldt. Vindusbelegg er ikke alltid motstandsdyktige mot regn, og siden de blir installert på utsiden er det viktig å velge en skjerm som tåler vinden. En skjerm som banker på vinduet hver gang vinden blåser vil være utrolig irriterende!

Mørkeleggingsalternativer

Skjermer kan også benyttes på soverommet. Du kan velge mørkeleggingsskjermer som sørger for å holde det mørkt inne, spesielt i sommermånedene. Vær klar over at de fleste mørkeleggingsskjermene blir installert på innsiden av vinduet.

Se mer