Overraskende utvalg
Gratis frakt
Rimelige priser
Kiyoh vurdering: 4 / 5
Møbler  (571)
Bord  (571)
Stuebord  (571)
Sofabord  (571)

Sofabord

Viser: 1-48 av 571
  • ...

Velg et unikt sofabord

En enkel måte å legge til mer stil på interiøret er å plukke et fantastisk sofabord. Velg et bord med et unik design her på vidaXL! Vi tilbyr et flott utvalg av salongbord for å hjelpe deg med å finne det perfekte stykket til ditt hjem.

De små bordene i stuen din har blitt uunnværlige! De er ikke bare funksjonelle, men er også dekorasjon eller et fokuspunkt i ditt interiør. Fordi salongbord ofte plasseres midt i rommet, er det viktig at du velger en som passer til resten av interiøret. Et salongbord brukes ofte til å servere snacks og drinker, men også som et sted å lagre blader. En annen viktig funksjon: Det er der du holder fjernkontrollen innenfor rekkevidde når du komfortabelt ser på favorittprogrammet ditt på TV!

Ulike typer sofabord

På vidaXL kan du velge mellom et flott utvalg av salongbord. Et designbord vil sikkert imponere dine gjester. De har flotte runde former som gir interiøret ditt et mykt utseende. Hvis du er ute etter et mer robust utseende, kan du velge en av vidaXLs gjenvunnet tredesignsbord. Fargevariasjonene er unike for hvert enkelt bord, og jernbenene gir dem en industriell følelse. Vi har også de riktige bordene for kjennere av moderne møbler, for eksempel høyglans overflatebord med sterke rektangulære mønstre.

Kombiner ulike typer møbler

Hvis du har det vanskelig å velge mellom to bord, kan du også kombinere to eller til og med tre små bord sammen. Gå for forskjellige former og farger for å skape ditt eget unike og eklektiske utseende. Du kan også kjøpe et stort sofabord og kombinere det med et mindre sidebord av samme materiale. Dette skaper enhet i innredningen din.

Se mer