4 tips for å velge den perfekte massasjestolen

Vi har alle travle liv, og denne rytmen krever avslappende øyeblikk, slik at vi kan starte på nytt neste morgen. Ettersom ikke alle kan ha konstant tilgang til et spa og massasje, kan det være lurt å skaffe deg din egen massasjestol!

Lurer du på hvordan du skal velge den beste massasjestolen? Vi har svaret! Det er mange fordeler som massasjestoler tilbyr:

  • Du slapper av kroppen og musklene etter lange harde dager på jobben
  • En massasje senker blodtrykket og reduserer stress
  • Hjelper deg med å holde en balansert mental og fysisk helse

Med dette i bakhodet er det klart at å ha din egen massasjestol definitivt kan forbedre livet ditt. For å kjøpe den perfekte massasjestolen er det noen veldig viktige ting du bør vurdere. Utforsk og sjekk tipsene i kjøpsguiden for massasjestoler for å lære alt du trenger å vite.

 

1. Hva er riktig størrelse for massasjestolen din??

Å finne den beste massasjestolen krever litt forskning. For det første er det dine personlige behov som må oppfylles. Så er det de estetiske kriteriene, siden en massasjestol er ganske stor, og den må passe pent inn i interiøret. Det siste du må huske på er budsjettet ditt. Siden de fleste massasjestolene har så forskjellige funksjoner, er de ikke alltid billige. 

Det første trinnet er å velge riktig sted for massasjestolen. De er ofte ganske store, så du trenger nok plass, siden noen har fotstøtte, andre har komfortable armlener.

Standardmålene for en massasjestol mens den er tilbakelent er rundt 75 x 160 x 85 cm (B x D x H). I de fleste tilfeller må du tillate opptil 100 cm bak stolen for å nyte hvilestolen. Noen andre stoler har en Zero space-funksjon, som bare krever 10 cm mellom ryggstøtten og veggen. 

Vi anbefaler at du nøye sjekker de nøyaktige dimensjonene til stolen du liker og ser hvor den passer hjemmet ditt. En liten massasjestol kan være et flott tillegg til stuen, studierommet eller til og med soverommet ditt. Vurder også stolens vekt, da dette kan påvirke gulvene dine. Plasser stolen på et teppe for å unngå gulvskader.  

 

2. Vi bryr oss alltid om utseendet...

... spesielt når det er snakk om en massasjestol! Med tiden utviklet massasjestoler seg ikke bare når det gjelder funksjoner, men også design. Noen populære modeller ser veldig futuristiske ut, som passer perfekt i et moderne interiør. Andre beholdt sin klassiske stemning og er lettere å kombinere med mange andre stiler. 

3. Hva er din stil? Velg riktig farge og materiale

Massasjestolen din vil være din oase av avslapning, så stolen må være holdbar og superkomfortabel. Disse funksjonene er forskjellige fra stol til stol, basert på materialene som brukes. Det du bør se etter er en glatt tekstur på møbeltrekket, som hjelper deg å nyte en fantastisk massasje hjemme.

De mest populære er laget av lær og kunstlær. Denne detaljen gjør stolene holdbare, enkle å rengjøre og supermyke å ta på. Lær - ekte eller kunstig - er et så stilig alternativ for en massasjestol og passer til enhver stil.

Hvis du vil ha alle fordelene med en moderne massasjestol, anbefaler vi stofftrekk. Ofte ledsaget av trerammer, ligner disse stolene på et klassisk lenestolutseende, men med alle massasjefunksjonene. På denne måten kan det faktisk utfylle din vakre innredning.

Hvordan velger du fargen på massasjestolen din? Det er ganske enkelt: vil du gjøre den til en stiluttrykk eller bare få den til å smelte inn i din eksisterende innredning? Mørkere farger og nøytrale farger hjelper med å skape et koselig design, mens livlige farger gjør massasjestolen din til et ekte blikkfang i stuen din.

 

4. Massasjefunksjoner

Når du blar gjennom alle massasjefunksjonene, trenger du ikke overdrive. Mange massasjestoler har flere massasjepunkter - for skuldrene, ryggen og bena. Noen jobber med kollisjonsputer, andre bruker massasjevalser, mens noen stoler har begge modusene. 

Tenk på hvilken massasjestol som vil fungere for deg, siden kollisjonsputemassasjen er mildere med musklene. Tvert imot, rullene gir en mer intens massasje, noe som er nyttig for å lindre muskelsmerter.  

Vil du ha en varmefunksjon i stolen din? Disse spesielle funksjonene har store fordeler ved å lindre stress og tretthet, samtidig som de stimulerer blodsirkulasjonen. Automatisk oppdagingsfunksjon er en annen detalj å ta i betraktning, ettersom massasjepunktene kan justere posisjonen i henhold til kroppsfiguren din for å tilby den beste massasjen noensinne. Se på noen andre spesielle funksjoner for å lære hvordan du velger den ideelle massasjestolen. 

For mer inspirasjon, oppdag våre favoritt massasjestoler nedenfor.