Logg ut
Du er nå logget ut.
Gå videre
Takk for registrering!
Sjekk innboksen din, vil du motta din eksklusive kupongkode kort tid!
TAKK FOR DIN INTERESSE I VÅRT NYHETSBREV!

Vennligst bekreft ved å klikke på linken i e-posten vi nettopp sendte til deg. Takk!

For å motta din rabattkode, vennligst klikk på bekreftelse link fra e-posten vi har sendt deg.

Lukk
GI TILBAKEMELDING

Vin- og spritskap

Sorter etter:
Bestselger
Pris:
Filter
Oooops! Produktet du er på utkikk etter er for øyeblikket utsolgt. Du kan finne liknende produkter her.

Luksuriøst drikkeskap

Du har sannsynligvis noen få fabelaktige flasker stuet vekk for de spesielle anledninger. Du kan bare lagre dem i et gammelt skap, men hvorfor ikke vise dem i et luksuriøst drikkskap? De er tilgjengelige i alle størrelser og former. Hvis du er en vinelsker, kan du vise dine beste varer i et stilig skap med flere rom til vinflasker samt steder å henge vinglassene på. vidaXL har noen veldig spesielle drikkeskap i form av en klokke, som vil se bra ut i ethvert interiør.

Drikkeskap i flere stiler

På vidaXL har vi en rekke fantastiske brennevinskap tilgjengelig i flere stiler. Hvis du ikke har så mye vin i huset, har vi også noen flotte, små, rektangulære skap som passer til dine behov. Hvis du ser etter noe mer fabelaktig, har vidaXL det du trenger med våre slående globebarer. Disse unike vinlagringsløsningene vil sørge for å imponere dine gjester, og legger til en vintage touch til interiøret. Alle brennevinskap i dette området er dekorert med et 16-tommers nautisk diagram på utsiden og replika veggmalerier på innsiden, så de vil se bra ut om du velger å la dem åpne eller lukke dem for å skjule flasker fra utsikt. Drikkeskapene er laget av eukalyptustre, og deres varme farge vil være en fin kamp for ditt interiør.

Oppbevar drikkene dine i en verden

Globebaren er ideell hvis du vil at ditt drikkeskap skal ha en dekorativ og praktisk funksjon. Det vil se bra ut i alle stuer, og du sparer turer til kjelleren når du har firma ... drikkskapet er alltid i nærheten! Lokket er lett å åpne og lukke, og med det innredede interiøret vil verdensbaren aldri miste sin fantastiske appell.

Gjenværende tid:
Gjeldende bud:
EKSKLUSIVE TILBUD FOR VÅRE MEDLEMMER

Eksklusive tilbud til våre medlemmer.

Produkter på tilbud

Nye produkter

Få 50 NOK i rabbat**

vidaXL respekterer personvernet ditt
*Du kan avbestille abonnementet når som helst
**med 1000 NOK brukt på vidaXL produkter