Black Friday 2021 

I år har vi igjen valgt ut de beste Black Friday tilbudene for deg på vidaXL. Datoen på Black Friday er 26. november og den Black Friday helgen varer til Cyber Monday den 29. november.

Ettersom ingen kan motstå et godt salg, er vi veldig glade for at Black Friday har funnet veien fra USA til andre land og har foregått over hele verden i flere år allerede. Mange offline- og nettbutikker blir med på rabattfestivalen og sørger for å gi deg de beste tilbudene i løpet av Black Friday 2021.

 

Black Friday bakgrunnshistorie

I USA, fredagen etter høsttakkefesten, er det øyeblikket å gå ut når det gjelder å finne de beste tilbudene og rabattene. Det er begynnelsen på en dramatisk shoppingperiode før jul, der folk til og med camper foran butikker til den åpnes, bare for å få de beste tilbudene. Navnet Black Friday refererer til travel trafikk dagen etter høsttakkefesten når alle i USA drar ut for å finne de beste tilbudene.

 

Handletips til Black Friday salg

Sørg for at du kommer forberedt! Det høye antallet mennesker gjør det umulig å gå i butikken bare for å sjekke hva deres tilbud er. Du trenger riktig planlegging for å få de beste tilbudene på Black Friday. Det samme gjelder Black Friday på vidaXL.

  • Forsikre deg om at du er den første til å få vite hva de Black Friday tilbudene for 2021 er ved å abonnere på vårt nyhetsbrev og ved å følge oss på Facebook og Instagram. Vi vil dele alle tilbudene våre før Black Friday starter, og du vil også fortsette å motta eksklusive tilbud etter Black Friday 2021.
  • En annen måte å forberede seg på er å lage en ønskeliste og legge til produktene du vil kjøpe i handlekurven før Black Friday starter og bruke kupongkoden så snart den er delt. På vidaXL finner du et stort utvalg av tilbud, som møbler, verktøy, sportsutstyr og leker.
  • Hold deg til budsjettet! Selv om Black Friday er det rette øyeblikket for å få mer verdi for pengene, må du huske budsjettet og planlegge kjøpene nøye.

 

Spar mye online med Black Friday tilbud & salg

Årets siste måned er ofte en av de dyreste, så ved å handle under salg kan du spare mye penger. Black Friday er det perfekte øyeblikket for å få ting som sportsutstyr, verktøy, møbler eller gjøre julehandelen. Fordelen med online shopping er selvfølgelig at du ikke trenger å kjempe tusenvis av andre mennesker for det ene tilbudet. Jada, du trenger fortsatt å være i tide, men du kan være der i pyjamas fra komforten av ditt eget hjem. Foruten Black Friday, har mange butikker også Cyber Monday på mandagen etter eller til og med har en hel Black Friday helg. Ikke glem å sjekke tilbudssiden vår for å få en oversikt over våre siste tilbud og salg.

 

Ikke gå glipp av et eneste vidaXL Black Friday tilbud

Den 22. november finner du de første spesialtilbudene på vidaXL. Så sjekk ut nettbutikken vår regelmessig denne uken og følg med på nyhetsbrevet vårt! Det ville være synd hvis du skulle gå glipp av disse fantastiske tilbudene. Fredag den 26. november starter salget og vil vare frem til Cyber Monday den 29. november. Mange muligheter til å shoppe og skaffe favorittproduktene dine til rimelige priser.