. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

De 4 store trendene du trenger i hjemmet

Interiør

Å pusse opp hjemmet er en veldig spennende prosess. Du får bestemme utseendet og stemningen i hjemmet ditt. Å finne den rette atmosfæren for hvert rom, samtidig som å gjøre rommene funksjonelle, trenger ikke å være vanskelig. Du trenger inspirasjon til å velge møbler og små detaljer for å gi hjemmet ditt en særegen identitet.

Et utgangspunkt er å finne ut hva du liker. Derfor har vi lagt en guide om de mest populære trendene. Lær om den fantastiske eklektiske trenden og hvordan du bruker den i stuen din. Oppdag hvordan kurvstrå- og rottingtrenden kan lyse opp soverommet og gjøre det koselig. Legg til et snev av luksus i spisestuen med gylne aksenter.

Hvert rom i hjemmet ditt fortjener å skille seg ut. Vi anbefaler å hente litt inspirasjon fra den nydelige fløyelstrenden. Vi deler tips og triks, møbelløsninger og tilbehør som matcher enhver trend. La oss begynne!

 

En eklektisk stue

Det som gjør den eklektiske trenden så spesiell er den uventede kombinasjonen av elementer. Lag et balansert utseende og bland farger og mønstre som vanligvis ikke passer sammen. For din eklektiske stue anbefaler vi å velge en sterk fargebase og dempe den med nøytrale farger.

Velg en moderne sofa i en sterk farge, og legg til et salongbord i tre med vintage design. Legg til en lenestol i en lys farge og match den med et Scandi-sidebord. Boho-inspirerte dekorasjoner vil fullføre utseendet, ved siden av et mønstret teppe.

 

 

 

Kurvstrå og rotting på soverommet

Hvis du vil ha et varmt og innbydende soverom, velger du kurvstrå og rotting for soveromsmøblene og innredningen. Denne trenden med naturlige materialer har en myk effekt. På denne måten får du en god natts søvn og lader deg opp for neste dag.

Velg en sengestativ laget av naturlig rotting. Kombiner den med et nattbord i tre med innsatser i rotting. Velg nøytrale nyanser, men legg til et snev av farge for å lyse alt opp. Husk å bringe naturen inn; naturlige planter er perfekte for å fullføre utseendet.

 

 

 

God mat og gylne aksenter

Du vil selvfølgelig at spisestuen din skal se stilig og moderne ut. Tross alt er det der du nyter deilige middager med familien din. Men kanskje organiserer du også noen ganger middagsselskaper. Det er da at litt glød hjelper. Vi anbefaler å utforske gullaksenttrenden.

Velg spisemøbler som blander tre med gylne detaljer. Velg belysningsarmaturer med gullfinish for en vakker atmosfære. En skjenk med gullfinish fullfører utseendet på spisestuen, samtidig som den tilbyr lagringsplass. Se også på gyllent bestikk eller annet lite spisetilbehør til fancy middager.

 

 

 

Skap et personlig uttrykk med fløyel

Fløyelstrenden inviterer oss til å gjøre dristige designvalg. Det er derfor fløyelstrenden fortsatt er veldig populær. Bruk dette unike materialet gjøre deler av hjemmet ditt til et blikkfang. Fløyelen er et godt valg av seg selv. En fløyelssofa vil lyse opp stuen din. Velg en lenestol i fløyel for ditt koselige lesehjørne.

Legg til nattbord i fløyel på soverommet for et romantisk utseende. Eller kanskje en nydelig seng i fløyel. Den koselige stemningen fløyelen gir hjemmet ditt, gjør den perfekt for kaldere årstider. Når du skal dekorere hjemmet ditt, må du investere i fløyelsaktig tilbehør for et subtilt snev av klasse.

 

 

 

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .