Vintersalg

Velkommen til vidaXLs vintersalg! Dra nytte av årets beste tilbud på møbler og dekor. Vi vet alle at begynnelsen av et nytt år er den perfekte tiden for å pusse opp hjemmet ditt. Hvis du har sett på noe, men ikke har fått sjansen til å kjøpe det, er det på tide nå! Vårt møbelsalg for slutten av året består av gode tilbud på artikler som matcher enhver stil.

Vårt online vintersalg, som varer i flere uker, hjelper deg med å pusse opp hjemmet ditt.
Vintersalget fokuserer på å tilby de beste innredningsløsningene for hjem og hage. Vårt salg etter jul gir deg sjansen til å handle vidaXLs rabatterte bestselgere. Dessuten kommer disse sesongsalgene til rett tid. Vi tilbyr møbler til alle rom, nøye utvalgte for å passe til enhver interiørstil.

Salg etter jul

Regn med vårt salg etter jul for ditt nye år og dekorasjonsplaner. Vi tilbyr vidaXL-merkede produkter med stil! Finn nydelig hjemmeinnredning gjennom vårt årlige vintersalg og lys opp rommet ditt. Alle produktene som er tilgjengelige på salgssiden etter jul, følger de siste designtrendene. De kommer i ulike modeller og design, for å matche enhver type interiørstil. Start ditt nye års dekorasjonsprosjekt med vidaXLs vintersalg og design drømmehjemmet ditt!

Hos vidaXL får du leve stort for mindre. Derfor tilbyr vi alltid tilbud ved siden av vårt salg ved slutten av året. Sørg for å abonnere på vårt nyhetsbrev for å få siste nytt om vintertilbud og  kampanjekoder  for sesongsalg. Det er her du finner kupongkoder for et stort utvalg av rabatterte produkter som oppdateres kontinuerlig.

De beste rabattene på vidaXL-møbler og hjemmeinnredning

Start det nye året med å pusse opp hjemmet! Møbelsalg i januar er ment å hjelpe deg med å finne de beste tilbudene på dine favoritt vidaXL-produkter. Det årlige vintersalget har pynt og møbler i tillegg til noen av våre bestselgende produkter. Abonner på vårt nyhetsbrev og bli den første som får vite om våre vintertilbud, nyeste rabatter og kampanjekoder!

I tillegg er vidaXL det beste stedet å finne regelmessige tilbud året rundt. Vi har nye rabatterte produkter med kampanjekoder som oppdateres månedlig. I tillegg til å få en god rabatt, inkluderer vårt utvalg av regelmessige tilbud et bredt utvalg av produkter. Utforsk trendy interiør- og hagemøbler, hagetilbehør, leker, spill, og til og med kjæledyrutstyr.