Logg ut
Du er nå logget ut.
Gå videre
Takk for registrering!
Sjekk innboksen din, vil du motta din eksklusive kupongkode kort tid!
TAKK FOR DIN INTERESSE I VÅRT NYHETSBREV!

Vennligst bekreft ved å klikke på linken i e-posten vi nettopp sendte til deg. Takk!

For å motta din rabattkode, vennligst klikk på bekreftelse link fra e-posten vi har sendt deg.

Lukk
GI TILBAKEMELDING

Betale metoder

VidaXL tilbyr flere betalingsmetoder:

  • Kredittkort
  • Bankoverføring
  • Paypal
  • Klarna

Alle våre betalinger behandles gjennom Adyen

Hva er Adyen?

Adyen er en Payment Service Provider. Det betyr at den behandler betalinger på vegne av tredjeparter , for eksempel produkt- eller tjenesteleverandører. Når du kjøper noe fra en nettbutikk, behandler Adyen betalingen mellom deg og nettbutikken. Dette er årsaken til at du kan se Adyen navn på kontoutskriften din, og ikke navnet på nettbutikken.

Vi aksepterer følgende kredittkort:

• Visa (Visa Electron and VbV)
• MasterCard (including MasterCard secure code)

Når du betale med kredittkort, din opplysning er trygt. Sammen med kredittkortet organisasjonen, tar vi vare på behandlingen av betalingen.
When you pay by credit card, your card information can be safely entered. Together with your credit card organization, we take care of processing your payment.

Vi anbefaler på det sterkeste at du ikke bruker gavekort eller forhåndsbetalte kort, da det kan føre til problemer hvis en tilbakebetaling må utstedes.

Verifisert av Visa & MasterCard SecureCode

For å fullføre betalingen, det at mulig at du skal aktivere 3-D Secure hvis dette ikke har skjedd ennå. 3-D Secure tryger din betaling. Når du betaler for din bestilling, starter det en omdirigering til nettsiden til kortet utstedende bank for å godkjenne transaksjonen. Du kan deretter bruke autentiseringsmetode valgt av deg (eller banken din) for å bekrefte at du virkelig er den legitime kortinnehaveren.

Bankoverføring

Når du velger bankoverføring for å betale din bestilling, overfører du det totale beløpet direkte til vår bankkonto. Den vanligste måten å gjøre det på er via nettbank.
Når du velger denne betalingsmetode i kassen, vil neste side gir all den informasjonen du trenger for å betale for bestillingen.

Bankoverføring vs. internasjonal bankoverføring

Når du velger "bankoverføring", vil du motta informasjon om en lokal bankkonto i din lokal valuta. Du må ha en bankkonto i denne aktuelle valutaen til å gjøre betalingen.

Når du velger "internasjonal bankoverføring", vil du motta informasjon om en euro bankkonto. Beløpet for bestillingen vil bli konvertert til euro først. Banken din kan belaste deg et ekstra gebyr for denne type transaksjoner.

Du kan se én eller begge alternativer, avhengig av hvilke kontoer er tilgjengelige i ditt land.

Vennligst merk:

• Hvis betalingsreferansen ikke samsvarer med gitt PSP referanseoverføringen ikke kan matches mot bestillingen,vil midlene bli returnert automatisk til din konto.
• Hvis betalingsbeløpet ikke samsvarer med bestillingsbeløpet ikke kan bli matchet til bestillingen, vil midlene bli returnert automatisk til din konto.
• Ta hensyn til at betalingen må gjøres innen 10 dager etter bestilling ellers vil bestillingen bli kansellert automatisk. Det kan ta opptil fem virkedager for oss å motta bankoverføringer.

Vennligst bruk din private bankkonto for å utføre en bankoverføring. Vennligst ikke bruk andre tjenester som:

• Banker hvor du ikke har bankkonto
• Postkontoret
• Andre betalingstjenester

I tilfelle av et mislykket eller en avslått transaksjon, vil beløpet da bli returnert tilbake til eventuelt postkontor, annen betalingstjeneste e.l. og ikke til din personlige bankkonto.

Paypal

Paypal er en populær E-lommebok, PayPal lagrer og sikrer din bankinformasjon . På nettsider som støtter Paypal, trenger du ikke å avsløre din informasjon til bankern. Når du velger PayPal ved kassen, skal du bli omdirigert til deres nettside hvor du logger inn og fullfører betalingen. For mer informasjon, vennligst ta en titt på Paypal nettsiden.

Klarna

Ved å velge Klarna kan du betale etter at du har mottatt dine produkter.
Når kjøpet ditt er godkjent av Klarna, kan vi sende bestillingen din. Du vil da motta en faktura fra Klarna, og du har 14 dager etter levering for å betale den.
Du kan gå til Klarna nettside for mer informasjon.
NB: Hvis du er et selskap, er det ikke mulig for deg å betale med Klarna. Denne regelen er satt av Klarna, og vi kan dessverre ikke endre dette. Vi anbefaler deg å velge en annen betalingsmetode.

Hvorfor ble betalingen min avvist?

Avslåtte betalinger kan være forårsaket av det følgende:

Kredittkort
- Navn og adresse av kortholderen samsvarer ikke med fakturerings detaljer.
- Kortet tillater ikke internasjonale transaksjoner (transaksjonene blir gjennomført i Nederland).
- Kredittkortgrensen var nådd (utilstrekkelige midler).
-Du må reload side hvis den har ikke blitt brukt.
- Forlater siden før du full utsjekking prosedyre.

Bankoverføre
- Du må reload side hvis den har ikke blitt brukt.
- Forlater siden før du full utsjekking prosedyre.
- Bankkontoen har tilstrekkelige midler.

Gjenværende tid:
Gjeldende bud:
EKSKLUSIVE TILBUD FOR VÅRE MEDLEMMER

Eksklusive tilbud til våre medlemmer.

Produkter på tilbud

Nye produkter

Få 50 NOK i rabbat**

*Du kan avbestille abonnementet når som helst
**med 1000 NOK brukt på vidaXL produkter
Velkommen tilbake! I mellomtiden har vi oppdatert våre priser, beklager!