Overraskende utvalg
Gratis frakt
Rimelige priser

Skandinavisk interiørstil

Lys, naturlig og tidløs

 

Et skandinavisk interiør skal være enkelt, funksjonelt og fremfor alt lyst. Selv om minimalisme er et viktig trekk ved den skandinaviske stilen - er den aldri kjedelig, men varm og innbydende. Denne interiørstilen har en sterk tilknytning til naturen som du vil se i blandingen av materialer og teksturer. Det er en stil der du vil føle deg hjemme fra det øyeblikket du kommer inn i rommet.


 

 

       

Koselig skandinavisk interiør

Det er noen tips og triks du må huske på for å skape den typiske skandinaviske koselige atmosfæren. Husk først at ikke alt trenger å være hvitt. Arbeid med en hvit base og legg til naturlige farger som svart, grått og pasteller og mange planter for en skvett farge. Den varme hyggen er skapt ved å bruke mye treverk i møbler og gulv og legge til forskjellige teksturer i tepper, puter og møbeltrekk som matcher fargepaletten.

Se alle skandinaviske produkter

       
               

 

 

 

 

       

 

Slipp inn lyset

Et skandinavisk interiør er kjent for å være lett og lyst. Ettersom det stammer fra Skandinavia hvor vintrene kan være lange og mørke, er det viktig å la så mye naturlig lys inn som mulig. Hvis du ikke har store vinduer, plasserer du lyspunktene dine strategisk for å få mest mulig ut av det og bruke speil for å reflektere lyset.

       
       

 


  

       

 

Kolleksjoner

Ser du noe du liker? Mix og match!


 

 

Se alle stilarter for 2020