Overraskende utvalg
Gratis frakt
Rimelige priser

vidaXL tilbyr en periode av 30 dager siden du har mottat varer.
Innen denne perioden kan du ser på produkt eller prøve produktet. Hvis du bruker varer,  det er slutten av perioden.

Vi anbefaler deg å sjekke innholdet i artikkelen rett etter mottak. Hvis er den skadet eller ufullstendig kontakt vår kundeavdeling. Hvis du er ikke fornøyd med produktet, det er mulig å returnere det. Det gjelder også salg varer. Du kan returnere den hvis:

  1. Produktet er ikke modifisert
  2. Leveres i komplett original emballasje og tilstand

Du skal kontakte vår kundeavdeling innen 30 dager for å melde at du ønsker å returnere (deler av) varer. Du skal få full tilbakebetalling innen 14 dager etter at vi motta varene i retur.

Hvis du ønsker å returnere produktene skal du informere oss innen 30 dager etter mottak via telefon eller e-post.

Du kan enkelt gi oss beskjed hvis du ønsker å returnere din ordre direkte fra din vidaXL konto. Gå til ”Mine ordre og klikk på ”Returner”. Hvis du ønsker å returnere produktene ber vi deg om å vennligst gi beskjed innen 30 dager etter levering.

Etter vi får bekreftelse vi skal sende den retur informasjonen. Du kan deretter planlegge en avtale for å hente varen. Vi anbelaffer at du ikke sendes produktet tilbake til oss på ditt eget ansvar. Vi belaster en returavgift på 300 nok per ordre.

Vi skal returnere hele betalingen du gjorde innen 14 dager etter at vi mottok den returnerte artikkelen. Vær oppmerksom på at så langt det er teknisk mulig, vil refusjonen bli utstedt til samme konto og via samme metode som brukt til å legge inn bestillingen.

Produkt fra en ekstern selger: Sjekk selgerens vilkår og betingelser for deres returpolitikk. Hvis du ikke kan finne svaret, vennligst ta kontakt med den eksterne selgeren direkte gjennom kontaktskjemaet på din vidaXL-konto.

Hvis du har gennemført dit køb hos Klarna, har du mulighed for at udsætte betalingen i 30 dage. Du kan finde denne mulighed på din Klarna-konto/Klarna-profil.

Tilbakekalte produkter


Vedlegg

Vilkår og betingelser
Returrett
Angreskjema
Modellformular for tilbaketrekking (EU)