Overraskende utvalg
Gratis frakt
Rimelige priser

vidaXL Lev stort for mindre!

 

vidaXL er en internasjonal nettbutikk. "Vi tilbyr et stort utvalg av produkter som består av tusenvis av artikler for hjem, hage, garasje, DIY og klær." Vi tilby kundeservice på morsmålet i alle land hvor vi er representert. Se filmen om vårt selskap her:

 

 

Hvorfor er vi her?

Forbrukerne blir stadig mer prisbevisste. vidaXL tilbyr produkter for bruk i og rundt huset til konkurransedyktige priser og ønsker å gjøre disse produktene tilgjengelige for så mange forbrukere som mulig.
 

Hvordan oppnår vi dette?

Vi velger produkter med høy etterspørsel og skaffe dem ved kilden i stor skala. Vi er i stand til å påvirke utformingen og pakking av produktene, som tillater oss å optimalisere dem for hele forsyningskjeden og til slutt  betaler våre kunder en svært rimelig pris for dem.
 

For hvem?

Vi selger våre produkter til prisbevisste forbrukere over hele Europa, USA og Australia gjennom 31 nettbutikker , og er alltid hardt i arbeid for å utvide og nå enda flere kunder.
 

Vår historie

Det hele startet med nettsalg av produkter i liten skala, men dette eskalerte raskt til ikke bare en enorm vekst, men også produktutvikling og produksjon under vidaXL egen merkevare. Varene produserte utelukkende under vidaXL merket økt eksponentielt og selskapet utvidet sitt marked til flere europeiske land. De egne vidaXL.com nettbutikkene var det neste logiske steg i suksesshistorie . Selskapets suksess ligger i å kjøpe fra kilden og tilbyr produkter til enda mer konkurransedyktige priser, med stadig på jakt etter kostnadsreduserende tiltak og holde kvalitet intakt. Grunnlaget for en effektiv organisasjon, med en klar og tydelig fokus på verdi for pengene, ble til slutt lagt på denne måten.
 

Hva vi lover

Som kunde på vidaXL vi kan love deg:
 

Gode priser

Det er ikke noe vi hater mer enn overforbruk for produkter, og vi tror vi er ikke alene. Ved å holde full kontroll over alle prosesser i verdikjeden, skal vi alltid kunne tilby våre produkter til en konkurransedyktig pris.
 

Gode tjenester 

Vi tilbyr våre kunder gode tjenester. Hvis har spørsmål om et produkt, frakt eller betaling, våre kundebehandlere er alltid klar til å hjelpe, på ditt eget språk. Frakt og retur er alltid gratis i vidaXL nettbutikker. Selvfølgelig noe kan gå galt hver gang på en stund. Skulle dette skje med deg som kunde, lover vi å løse problemet i din favør.
 

God følelse

Shopping på vidaXL gir deg en god følelse. Du kan kjøpe vidaXL produkter gjennom hvilken plattform du er mest komfortabel med og på toppen av det vi lover at shopping på vidaXL vil gi følelsen av et "godt tilbud".