Uttrekkbare hagebord

null

Få plass til flere personer med uttrekkbare hagebord

Enten det er en grillfest med venner, fester eller du har uventede gjester til middag, vil uttrekkbare hagebord gi nok plass til alle gjester. De er et genialt møbel designet for enhver anledning. 

Hos vidaXL finner du et stort utvalg av høykvalitets uttrekkbare hagebord. Du finner hagebord i en rekke stilige og allsidige alternativer som er laget av materialer av topp kvalitet. 

 

Allsidige og holdbare hagemøbler 

Når disse bordene er utvidet, kan de ta imot store familier eller grupper. De har funksjoner som gjør det lettere for deg å forlenge bordets lengde uten å skade møblene. Du kan justere de uttrekkbare hagebordene etter dine daglige behov. 

Disse bordene kan også stå utenfor hele året, mens de samtidig krever svært lite vedlikehold. Du trenger bare å rengjøre dem en gang iblant for å holde dem i topp stand. Med det høye nivået av håndverk brukt til å konstruere disse bordene, er du garantert høykvalitets uttrekkbare hagebord som varer lenge og forbedrer det generelle utseendet til hagen din.

 

Uttrekkbare hagebord for enhver hage 

Uttrekkbare hagebord passer for alle typer hager - enten du har en tradisjonell eller moderne byhage. Med disse bordene vil alle ha god plass. Velg riktig produkt fra vår samling og tilbring dagene dine med å nyte den friske luften mens du nipper til favorittdrinken sammen med vennene dine. 

Hvis du leter etter de beste uttrekkbare hagebordene som vil komplementere dine eksisterende hagemøbler, bør du ikke se lenger enn til vidaXL. Utforsk vår samling i dag for å finne det beste uttrekkbare bordet til hagen din.

Se mer Se mindre
(0 resultater)