Oppblåsbart basseng

null

Finn et billig oppblåsbart basseng

vidaXL er det rette stedet hvis du leter etter et rimelig oppblåsbart basseng. Svømmebasseng er vanligvis en stor investering, men nesten alle har råd til et oppblåsbart basseng. Vi tilbyr et bredt utvalg å velge mellom, fra store bassenger som passer til en hel familie eller vennegruppe til kompakte som vil være et perfekt tillegg til en liten hage. Denne typen basseng gir deg rikelig med fleksibilitet - du kan flytte det rundt for å sikre at det alltid er i solen og lagre det enkelt når du ikke bruker det.

 

Kjøp et oppblåsbart basseng for en morsom sommer

Hva gjør du når alle offentlige bassenger er for overfylte og de private er for dyre? Du skaffer selvfølgelig ditt eget oppblåsbare basseng!

Et oppblåsbart basseng er ikke bare for barn. Det blir garantert en underholdningskilde for hele familien i sommermånedene. Et oppblåsbart basseng er bærbart, slik at du kan ha bassengfesten hvor som helst du drar i sommer, enten du er i din egen hage eller på ferie.

I motsetning til tradisjonelle svømmebassenger betyr det at du får et oppblåsbart basseng at du ikke trenger å vente i noen uker før du tar din første, velfortjente dukkert i vannet. Fra det øyeblikket bassenget ankommer hjemmet ditt, vil det bare ta minutter før du slapper av uforstyrret i ditt eget, private basseng. Oppsettet er så enkelt - du trenger bare en bassengpumpe og en vannkilde. Hvis du har en elektrisk pumpe, vil det gå enda raskere.

 

Finn et stort oppblåsbart basseng for familie og venner

Å slappe av uforstyrret er flott, men hos vidaXL kan du også kjøpe et stort oppblåsbart basseng som passer til hele familien eller vennegjeng. Et gigantisk basseng vil øyeblikkelig bli alles favorittsted og vil gjøre hagen til et naturlig sted for å organisere en sommerfest. I produktsamlingen vår finner du oppblåsbare bassenger som er lengre enn 3 m, og som passer perfekt til flere personer. 

Å ha et gigantisk oppblåsbart basseng betyr også at det er nok plass til det kuleste bassengtilbehøret. Vi tilbyr trendy bassengflåter i form av enhjørninger, flamingoer og til og med pizzaskiver! Bla gjennom produktene våre for å legge til noe morsomt i bassenget og hagen din i sommer. 

 

Enkle å vedlikeholde

Som alle andre bassenger, krever oppblåsbare svømmebassenger også regelmessig vedlikehold, men det er mye enklere enn å rengjøre et stort bakkebasseng, for eksempel.

Til å begynne med er oppblåsbare bassenger laget av glatt PVC eller vinylmateriale som du enkelt kan tørke av med vanlig vaskemiddel. Skyll det grundig til slutt, så er det klart til bruk neste gang du trenger det.

Når du har et eget oppblåsbart basseng eller et annet frittstående basseng, er det lurt å tilsette vannet og vente en dag eller to for å sikre at det kan varmes opp. Hvis du ikke har tid til å vente, er det bare å legge til noen bøtter med varmt vann i det kalde bassenget. For å holde det rent fra blader, gress, insekter og andre typer smuss i løpet av denne tiden, er det en god idé å få et bassengnett for å fjerne alt som ikke hører hjemme i bassenget. Du kan også dekke til bassenger når du ikke bruker det.

I tilfelle et større basseng, anbefales det også at du bruker klortabletter for å holde vannet desinfisert og trygt.

En bassengrenser er et annet nyttig verktøy å ha. På denne måten kan du enkelt skrubbe gulvet i bassenget og rengjøre hjørner som ellers er vanskelige å nå.

 

Barna kommer til å elske det

Det er bare så mye sykling eller boklesing som barna er villige til å gjøre, men de blir aldri lei av å ha et svømmebasseng i sin egen hage. Bla gjennom vår samling av oppblåsbare bassenger som er designet spesielt for barn, med ekstra underholdende detaljer som vannsklier.

Se mer Se mindre
(0 resultater)