L-formede hagesofaer

null

Komfortable L-formede hagesofaer 

Kjøp din L-formede hagesofa hos vidaXL hvis du vil sitte komfortabelt i sommer! Når du velger hagemøbler, er det viktig å ha nok sitteplasser. Du kan velge en hagebenk og noen stoler, men en sjenerøs L-formet hagesofa er enda bedre. Med en så behagelig salongsofa vil du nyte hver time i å slappe av i solen.

 

L-formede hagesofaer i forskjellige stiler

vidaXLs L-formede hagesofaer er hjørnesofaer der den ene siden er lengre enn den andre, som formen på en L. De kan være 3-seters, 4-seters, 5-seters eller til og med 6-seters sofaer. L-formede sofaer kan settes sammen eller brukes separat slik at du kan flytte på dem for å danne hvilken som helst form du vil ha. En L-formet sofa er perfekt når du inviterer flere venner, siden det gjør det lett å chatte med alle. Disse sofaene kan til og med ha en egen ottoman som fungerer som et ekstra lite bord om nødvendig. Med modulære sofaer som disse er det mye fleksibilitet, og du kan alltid omorganisere hageinnredningen uten problemer.

 

L-formede hagesofaer – lett å montere og flytte

Du kan velge en L-formet hagesofa laget av polyrotting for å sikre at alle delene er lette. På denne måten blir det enkelt å lagre hagesofaen din i vinter. Dessuten er polyrotting et moderne materiale som har lang levetid, da det er værbestandig og lett å rengjøre. L-formede hagesofaer har en metallramme som er laget av pulverlakkert stål, og den ruster ikke. For absolutt komfort har vi seteputer og ryggputer i matchende farger til våre L-formede hagesofaer. Sørg for at du lagrer hagemøblene i tilfelle kraftig regn, storm eller snø.

Se mer Se mindre
(0 resultater)