Intex-basseng

null

Intex-basseng

Intex-bassenger er sannsynligvis det mest populære hagetilskuddet i sommersesongen. Det er ikke en overraskelse! Alle vet hvor fint det er å bade og nyte solfylte dager i bassenget! Når været blir varmere, er det flott å rømme fra huset og ha en mulighet til å friske seg opp i det kalde vannet.

Hvis du ikke er klar til å bygge et konvensjonelt basseng i hagen, anbefaler vi å kjøpe et oppblåsbart basseng. Et oppblåsbart basseng fra Intex blir øyeblikkelig et midtpunkt i alle hager.

 

Velg et Intex-basseng for hagen din

Intex er ledende innen produksjon og detaljhandel av høykvalitets hagebassenger. Dette varemerket tilbyr sine kunder de beste løsningene for utebassenger. Utvalget til Intex-produkter er veldig omfattende, noe som betyr at alle kan finne et perfekt basseng til hagen.

Intex-bassenger varierer i former, størrelser og materialene de er laget av. Vi vil understreke noen spesifikasjoner som du bør vurdere før du kjøper et Intex-basseng.

 

Velg en perfekt størrelse

For å finne en perfekt størrelse på bassenget, anbefaler vi deg å måle den tilgjengelige plassen i hagen og sørge for at Intex-svømmebassenger passer. Før du kjøper et nytt basseng, må du bestemme om bassenget skal brukes mest av barn eller voksne (eller begge deler), og hvor mange som vil benytte seg av Intex-bassenget samtidig.

 

Materialer på svømmebassenger

Intex-bassenger er laget av forskjellige materialer som stål, PVC eller vinyl. Alle har punkteringsbestandige 3-lags vegger som sikrer ekstra styrke og holdbarhet. Fundamentet på bassengene er laget av solid stålramme som garanterer en stabil konstruksjon. Materialenes holdbarhet er nøkkelen til sikker og problemfri bruk. Det tar omtrent 30 minutter for å installere Intex-svømmebasseng og fylle det med vann. Etter det kan du hoppe rett inn!

Etter at bassengsesongen er slutt, kan Intex-basseng raskt demonteres. Dreneringsventilen til bassenget kan festes til hageslangen, slik at vann lett kan dreneres hvor som helst og raskt. Etter at vannet er drenert og bassenget er tørt, kan du brette det og lagre det inne til neste sommersesong.

 

Bestill online hos vidaXL

Du kan enkelt velge et perfekt svømmebasseng hos vidaXL ved å bruke filtrene til å velge type basseng, størrelse og form. Du kan velge mellom forskjellige varemerker hos vidaXL. Ved siden av vidaXL-varemerket er Intext og Bestway bassenger også et flott alternativ og gir et sted å slappe av og ha det gøy med familie og venner.

 

Etter at du har lagt inn bestillingen, vil vidaXL sørge for at det nye bassenget blir levert til ditt hjem raskt og uten ekstra kostnader. 

Se mer Se mindre
(0 resultater)