Frittstående bassenger

null

Fordeler med frittstående bassenger

Hvis det virker som om de frittstående bassengene er overalt - er det sannsynligvis tilfelle. Ettersom bassengene blir rimeligere og somrene blir varmere, er det en smart beslutning å skaffe seg et basseng til hjemmet ditt og kjøle deg ned på dager da temperaturen slår nye rekorder. Sammenlignet med bakkebassenger har de frittståendebassenger flere fordeler.

  •  De er veldig enkle å installere. Selv om det ville ta flere uker å forberede terrenget for et bakkebasseng, for ikke å nevne antall personer som vil være involvert, kan du selv installere et frittstående basseng.
  •  Den enkle installasjonen betyr automatisk at den er rimeligere. Det er ikke behov for å ansette flere personer, og hagen din er god som den er.
  •   Disse bassengene er tryggere, da det ikke er fare for at du ved et uhell faller inn i en av dem. De krever ikke ekstra gjerder, noe som gjør dem til et godt alternativ hvis det er små barn som løper rundt.
  • Noen typer kan lagres om vinteren, så du trenger ikke å bekymre deg for vedlikehold når du ikke bruker bassenget.

 

Vi har frittstående svømmebassenger for enhver smak

Vi tilbyr frittstående svømmebassenger i mange varianter. Bla gjennom vårt brede utvalg av bassenger i forskjellige former og størrelser, og finn det som passer best til uterommet ditt.

Avhengig av størrelsen og formen på hagen din, kan du velge mellom runde, ovale og rektangulære bassenger. Velg et lite, grunt basseng som barna dine trygt kan leke i, eller få opptil 7 meter langt basseng for en ekte bassengfest i hagen din.

I vårt sortiment finner du frittstående svømmebassenger som du kan fylle opp med vann med en gang. De kommer til og med med en oppblåsbar ring rundt seg for ekstra sikkerhet.

Bassenger med stålramme er vanligvis større og mer robuste. De tar ikke lang tid å montere, men garanterer en langvarig struktur som du kan holde i hagen hele året.

 

Slik velger du det beste bassenget for uterommet ditt

Det er noen ting du må huske på når du velger et frittstående svømmebasseng.

  • Mål hagen din

Sørg for at bassenget ditt passer i hagen eller plassen du har til rådighet – det er alltid best å være helt sikker.

  • Sjekk lokale forskrifter

Noen steder er det regler om rommet mellom bassenget og dets omkringliggende strukturer. Sjekk på forhånd for å være sikker på at du ikke er i noen form for brudd.

  • Velg en form

Bassenger med ramme har forskjellige former (runde, ovale, rektangulære osv.), og noen av dem kan være mer passende for størrelsen eller formen på hagen din enn andre.

  • Velg vegghøyde

Høyden på bassengveggene bestemmer dybden. Tenk på hvem som vil bruke bassenget før du tar din beslutning. Hvis bassenget er for dypt, kan små barn bli skremt av det. Hvis det er for grunt, er det kanskje ikke morsomt nok for voksne og erfarne svømmere.

  • Permanent eller midlertidig basseng

Noen svømmebassenger kan være ute om vinteren. Andre må lagres, slik at du kan bruke dem igjen uten frost eller værskader neste sommer.

Uansett hva du velger, kan du være sikker på at du finner riktig alternativ i sortimentet vårt. Bla gjennom det og bruk filtrene våre for å finne det beste bassenget for hagen din, slik at du kan organisere din første sommerbassengfest så snart som mulig!

Se mer Se mindre
(0 resultater)