Logg ut
Du er nå logget ut.
Gå videre
Takk for registrering!
Sjekk innboksen din, vil du motta din eksklusive kupongkode kort tid!
TAKK FOR DIN INTERESSE I VÅRT NYHETSBREV!

Vennligst bekreft ved å klikke på linken i e-posten vi nettopp sendte til deg. Takk!

For å motta din rabattkode, vennligst klikk på bekreftelse link fra e-posten vi har sendt deg.

Lukk
GI TILBAKEMELDING

Skur, garasjer & carporter

Sorter etter:
Bestselger
Pris:
Filter
Oooops! Produktet du er på utkikk etter er for øyeblikket utsolgt. Du kan finne liknende produkter her.

Hageskur for alt av hageutstyr

Er garasjen overfylt av verktøy, utemøbler og hageutstyr? Kanskje du ikke har garasje til å begynne med? I begge situasjoner er et hageskur en utmerket løsning og noe som vil sørge for at du får den sårt trengte oppbevaringsplassen. I tillegg til å være praktiske er disse fantastiske små husene svært pene i hagen. Her hos vidaXL finner du hageskur i en mengde forskjellige størrelser og fasonger. Hvilket hageskur du velger avhenger av en rekke faktorer, som størrelsen på hagen, foretrukket materiale, doble dører, og så videre. Uansett hva du trenger av lagringsplass i hagen er vi sikre på at vi har det perfekte uthuset for deg!

Multifunksjonelle uthus

Et uthus er en praktisk og beleilig løsning for oppbevaring av mange ting. Det er ofte anbefalt å lagre hagemøbler på et skjermet sted, beskyttet mot været. Du kan enkelt oppbevare slike ting i ditt nye hageskur. Det samme gjelder for hageverktøy og sykkelen. Du har alt tilgjengelig og på et ryddig sted! Lås dørene om natten og hold utstyret trygt lagret.

Velge riktig modell

Når du ser etter et uthus for oppbevaring av ting er det viktig å først vite hvor det skal stå. På den måten blir du ikke skuffet dersom modellen viser seg å være større enn plassen som er tilgjengelig. Tenk på hvilke ting som skal oppbevares i det flotte hageskuret. Noen hagemøbler kan ikke klappes sammen, så vær sikker på at det er nok plass inne i skuret. Fundamentet til hageskuret bør også plasseres på flat grunn. Alle hageskur fra vidaXL er enkle å sette sammen og leveres kostnadsfritt.

Gjenværende tid:
Gjeldende bud:
EKSKLUSIVE TILBUD FOR VÅRE MEDLEMMER
checkmark

Eksklusive tilbud til våre medlemmer.

checkmark

Produkter på tilbud

checkmark

Nye produkter

checkmark

Få 50 NOK i rabbat**

vidaXL respekterer personvernet ditt
*Du kan avbestille abonnementet når som helst
**med 1000 NOK brukt på vidaXL produkter