Logg ut
Du er nå logget ut.
Gå videre
Takk for registrering!
Sjekk innboksen din, vil du motta din eksklusive kupongkode kort tid!
TAKK FOR DIN INTERESSE I VÅRT NYHETSBREV!

Vennligst bekreft ved å klikke på linken i e-posten vi nettopp sendte til deg. Takk!

For å motta din rabattkode, vennligst klikk på bekreftelse link fra e-posten vi har sendt deg.

Lukk
GI TILBAKEMELDING

Kjøkken- og spisestuestoler

Sorter etter:
Bestselger
Pris:
Filter
Vis mer
Oooops! Produktet du er på utkikk etter er for øyeblikket utsolgt. Du kan finne liknende produkter her.

Sitte komfortabelt ved spisebordet

Spisebordet har blitt stedet hvor man ender opp med å bruke mye av tiden. Dette er stedet hvor du spiser middagen, snakker om dagen, leser avisen og hvor barna tegner og gjør håndverk. Under alle disse aktivitetene er det veldig viktig at du sitter komfortabelt. Derfor vil høykvalitets spisestoler være det ønskede valget! Her på vidaXL tilbyr vi et fantastisk utvalg av spisestoler i en rekke forskjellige stilarter. Siden vi tilbyr et slik flott utvalg, tror vi virkelig at vi har den perfekte spisestolen for ethvert hjem!

Spisestoler uten armstøtte

Det er mange forskjellige typer spisestoler tilgjengelig, i et bredt spekter av materialer, former, stilarter og farger. Noen foretrekker stoler med armstøtte, som sørger for ekstra sittekomfort ved spisebordet. En fordel med spisestolene uten armstøtte er at de gir mer plass rundt bordet. Du kan da få plass til tre stoler ved siden av hverandre i stedet for to.

Materialvalg

Når du velger dine nye spisestoler, er det lurt å tenke på hvilket materiale det er du ønsker å bruke. En spisestol i (kunst)lær er et godt valg, og er enkelt å rengjøre, samtidig som det ser flott ut sammen med spisebordet. Stoler i stoff har ofte et varmere utseende og er veldig komfortable å sitte på. Enkle stoler av trevirke eller syntetisk materiale gir et vakkert utseende rundt spisebordet, og du finner disse i en rekke spennende farger.

Designerstoler

Designerstoler gir det lille ekstra til spisestuen din. Disse stolene har unike fasonger og farger som gjør dem til et ordentlig blikkfang i stuen din. Tenk på fargerike stoffstoler med armstøtter, eller et enkelt design med en tuberamme. Du vet ikke om du skal sette deg ned, eller bare stå og beundre det vakre møblementet ditt!

Gjenværende tid:
Gjeldende bud:
EKSKLUSIVE TILBUD FOR VÅRE MEDLEMMER

Eksklusive tilbud til våre medlemmer.

Produkter på tilbud

Nye produkter

Få 50 NOK i rabbat**

vidaXL respekterer personvernet ditt
*Du kan avbestille abonnementet når som helst
**med 1000 NOK brukt på vidaXL produkter