Logg ut
Du er nå logget ut.
Gå videre
Takk for registrering!
Sjekk innboksen din, vil du motta din eksklusive kupongkode kort tid!
TAKK FOR DIN INTERESSE I VÅRT NYHETSBREV!

Vennligst bekreft ved å klikke på linken i e-posten vi nettopp sendte til deg. Takk!

For å motta din rabattkode, vennligst klikk på bekreftelse link fra e-posten vi har sendt deg.

Lukk
GI TILBAKEMELDING

Utendørsmøbler

Sorter etter:
Bestselger
Pris:
Filter
Vis mer
Oooops! Produktet du er på utkikk etter er for øyeblikket utsolgt. Du kan finne liknende produkter her.

Variert utvalg av hagemøbler

Er du er på utkikk etter komfortable hagemøbler i ulike fasonger og størrelser? Da har du kommet til riktig sted! Hos vidaXL finner du omtrent alt du måtte ønske – fra komplette utendørs møbelsett til solsenger, campingbord og stoler. Våre hagemøbler finnes i ulike dimensjoner for å kunne passe til enhver hage, enten den er liten eller stor. Hos vidaXL har vi alle våre kunders behov i tankene!

Luksuriøse sittegrupper

Å sitte komfortabelt er like viktig utendørs som det er innendørs. Det er derfor vi fører et stort antall luksuriøse sittegrupper. Disse sittegruppene er laget av materiell av høy kvalitet, som for eksempel rotting, fletting, polyuretan, tre og aluminium, og dette gjør holdbarheten så god at du kan benytte dem i årevis. Mesteparten av sittegruppene er modulære og består av separate seksjoner, slik at du kan sette dem sammen i ulike formasjoner. Du kan med andre ord enkelt gjøre endringer dersom du føler for å skifte litt rundt på møblene i hagen.

Store sett med hagemøbler

De fleste sett med hagemøbler har sitteplass til 2, 4 eller kanskje toppen 6 personer. Dersom du liker å tilbringe tiden utendørs med store grupper av familie eller venner, vil kanskje ikke dette være nok. Hos vidaXL har vi løsningen! Hos oss finner du spisesett for hagen med sitteplass til mellom 10 og 12 personer, og du sikrer dermed plass til alle! Det samme gjelder våre luksuriøse sofagrupper i rotting – hvor du kan samle hele 14 av dine kjente og kjære.

Beskytt dine hagemøbler med møbelovertrekk

For å sikre at dine hagemøbler holder seg i samme gode stand anbefales det å beskytte disse fra regn, snø og frost med møbelovertrekk. Disse trekkene er tilgjengelige hos oss i en rekke ulike størrelser, slik at du alltid vil finne et som passer dine hagemøbler.

Gjenværende tid:
Gjeldende bud:
EKSKLUSIVE TILBUD FOR VÅRE MEDLEMMER

Eksklusive tilbud til våre medlemmer.

Produkter på tilbud

Nye produkter

Få 50 NOK i rabbat**

vidaXL respekterer personvernet ditt
*Du kan avbestille abonnementet når som helst
**med 1000 NOK brukt på vidaXL produkter