Logg ut
Du er nå logget ut.
Gå videre
Du vil nå motta våre nyhetsbrev!
assortment_usp
Vennligst hold et øye på innboksen din, du vil motta en e-post med en kupongkode i løpet av noen få timer.
*Minste ordreverdi er 1000 NOK. Rabatten gjelder kun for produkter av merket vidaXL. vidaXL verdsetter ditt personvern. Du kan melde deg av når som helst.
close
TAKK FOR DIN INTERESSE I VÅRT NYHETSBREV!

Vennligst bekreft ved å klikke på linken i e-posten vi nettopp sendte til deg. Takk!

For å motta din rabattkode, vennligst klikk på bekreftelse link fra e-posten vi har sendt deg.

Lukk
GI TILBAKEMELDING

Skrivebord

Skrivebord

Sorter etter:
Bestselger
Pris:
Filter
info_outline

Dette er leverandørens anbefalte utsalgspris.

Oooops! Produktet du er på utkikk etter er for øyeblikket utsolgt. Du kan finne liknende produkter her.

Skap et egnet arbeidssted med det rette skrivebordet

Et kontor eller en arbeidsplass er nødt til å møte et par viktige kriterier. Det må være nok plass til det perfekte skrivebordet, den komfortable kontorstolen og så mange skap som trengs for å dekke behovet ditt. Når du sitter komfortabelt er sjansene høyere for at du er mer produktiv. Her hos vidaXL har vi et fantastisk utvalg av pulter som garantert vil passe i hjemmekontoret, samt mindre pulter som passer perfekt inn på barnerommet.

Skrivebord for datamaskiner

I tillegg til de vanlige skrivebordene med en bordplate og kanskje et par skuffer, kan du også finne en rekke spesielle datapulter hos oss på vidaXL. Disse pultene har romslige bordplater og uttrekkbare hyller for tastaturet. Og siden bordplaten er ekstra bred, vil du ha god plass til å sette papir og skrivesaker.

Velg det riktige skrivebordet

Hvis du er på utkikk etter et nytt skrivebord, er det noen ting du må tenke på. Hva er hovedformålet til skrivebordet? Skal du bruke det til å sette en data eller bærbar på, bør det være nok plass til papir og annet kontorutstyr. Har du plass til skrivebordet i rommet? Hvis du trenger en stor bordplate, men rommet er litt lite, kan kanskje et hjørnebord være den ideelle løsningen. Juster skrivepulten riktig. En riktig arbeidsstilling er veldig viktig for å unngå belastningsskader.

Ekstra lagringsplass med en kommode

Trenger du mer lagringsplass på kontoret ditt? Å sette en liten kommode under pulten kan hjelpe til med dette. Dette sparer ikke bare plass, men gir deg et sted å organisere dokumentene dine, samt ha dem innen rekkevidde. Pass på at du tar i betraktning høyden på kommoden, og hvilket materiale eller farge du skal bruke. Du vil også finne flere skrivebord med integrerte skuffer på vidaXL.

Gjenværende tid:
Gjeldende bud:
Gå ikke glipp av våre kampanjer
50 NOK rabatt*
checkmark

Eksklusive tilbud til våre abonnenter

checkmark

Sniktitt på våre nye produkter

checkmark

Oppdatering av alle våre rabattkuponger

checkmark

Direkte inspirasjon fra de siste trendene

50 NOK rabatt*
smiley_joy
Meld deg på vårt nyhetsbrev
*Minste ordreverdi er 1000 NOK. Rabatten gjelder kun for produkter av merket vidaXL. vidaXL verdsetter ditt personvern. Du kan melde deg av når som helst.
close