Logg ut
Du er nå logget ut.
Gå videre
Takk for registrering!
Sjekk innboksen din, vil du motta din eksklusive kupongkode kort tid!
TAKK FOR DIN INTERESSE I VÅRT NYHETSBREV!

Vennligst bekreft ved å klikke på linken i e-posten vi nettopp sendte til deg. Takk!

For å motta din rabattkode, vennligst klikk på bekreftelse link fra e-posten vi har sendt deg.

Lukk
GI TILBAKEMELDING

Bord- og barkrakker

Sorter etter:
Bestselger
Pris:
Filter
Oooops! Produktet du er på utkikk etter er for øyeblikket utsolgt. Du kan finne liknende produkter her.

Fargerike barkrakker

Når du har et barbord, en innebygd bar eller plass ved kjøkkenbenken din, kan barstoler være veldig passende og et flott tillegg til rommet. Barkrakkene er litt annerledes enn normale krakker, da de er høyere og som oftest har en ryggstøtte, som sørger for god komfort når du bruker dem regelmessig. Hos oss på vidaXL vil du finne en vakker variasjon av barkrakker, i friske farger, med eller uten rygg- og armstøtte. Barkrakker med spenstige farger går virkelig godt sammen med et nøytralt barbord!

Komfortable barstoler for enhver innredning

Hos oss på vidaXL vil du finne et flott utvalg av barkrakker i forskjellige stilarter. Det store mangfoldet av farger og design som er tilgjengelig vil sørge for at du finner den perfekte barstolen for ditt interiør. Fra fargerike barstoler med gassløftemekanisme til de mer klassiske designene, med eller uten rygg- og armstøtte, vi har virkelig alt! Ønsker du å ha muligheten til å sette barkrakkene under disken kan det kanskje være lurt å unngå de med armstøtte. I tillegg til det flotte utvalget av farger og design, er det også et fantastisk utvalg av materialer du kan velge mellom, for eksempel stoff, trevirke eller kunstlær.

Ekstra sitteplass for gjestene

Er du av typen som elsker å ha besøk, om det skulle være for middag, en fest eller for et hyggelig samvær? I så tilfelle vil ikke en barkrakk bare se flott ut, men kan også gi deg flere sitteplasser. Siden de fleste av våre barkrakker kan justeres i høyde, kan dine gjester sitte på (omtrentlig) samme høyde som de gjestene som sitter i andre stoler eller sofaer.

Kjøp en barkrakk eller et helt sett

Et sett med barstoler er viktig hvis du har et barbord. Skulle du bare trenge krakker for kjøkkenbenken eller et lite bord, kan du velge en enkel barkrakk eller kanskje et sett med to. Med det fantastiske utvalget av barkrakker som vi tilbyr, er mulighetene endeløse!

Gjenværende tid:
Gjeldende bud:
EKSKLUSIVE TILBUD FOR VÅRE MEDLEMMER

Eksklusive tilbud til våre medlemmer.

Produkter på tilbud

Nye produkter

Få 50 NOK i rabbat**

vidaXL respekterer personvernet ditt
*Du kan avbestille abonnementet når som helst
**med 1000 NOK brukt på vidaXL produkter