Logg ut
Du er nå logget ut.
Gå videre
Takk for registrering!
Sjekk innboksen din, vil du motta din eksklusive kupongkode kort tid!
TAKK FOR DIN INTERESSE I VÅRT NYHETSBREV!

Vennligst bekreft ved å klikke på linken i e-posten vi nettopp sendte til deg. Takk!

For å motta din rabattkode, vennligst klikk på bekreftelse link fra e-posten vi har sendt deg.

Lukk
GI TILBAKEMELDING
top banner

Lys opp hagen din med utendørs lys fra vidaXL

 

For en liten tid tilbake hadde vi årets lengste dag, noe som betyr at nå vil dagene bli kortere og kortere. Hvis du ønsker å sitte ute på kvelden, når temperaturen tillater det, er du helt avhengig av utendørs belysning. Hos vidaXL vil du finne flere forskjellige smakfulle og funksjonelle utelamper, som solcelledrevne lamper, spotlys, vegglamper og stolpelys. Med disse vil du ikke ha et eneste mørkt hjørne i hagen din mer!

 

 

Trendy eller funksjonell? Gå for begge!

 

Belysning er en av de viktigste elementene som kan føre til en koselig atmosfære i hagen din på kvelden. Velg for eksempel en vegglampe du kan sette opp i et mørkt hjørne av hagen. Et annet valg er vakre spotlys som du kan sette under et tre eller et kunststykke for et aksentlys. I tillegg til å være trendy, er disse utelampene fra vidaXL veldig funksjonelle (og selvfølgelig vakre). Våre sensorlamper skrur seg på når noen nærmer seg frem- eller bakdøren din. I tillegg til det kan det være lurt å sette opp lys langs en mørk sti, slik at du ikke tråkker ut i blomsterbedet ved et uhell.

 

 

Lag en plan for utelysene dine

 

Akkurat som med innvendige lys kan det være en god idé å lage en lysplan for de utvendige lysene. Finn de delene av hagen som kunne trenge litt ekstra belysning, hvilken stemning du ønsker å skape, og hva formålet med utelampene er. Velg skarpere lys langs stien, ved døren og skuret. For stemningsbelysning kan du gå for litt mykere belysning. Ta en kikk på sortimentet til vidaXL, slik at du ikke blir sittende i mørket når høsten kommer!

Sorter etter:
Bestselger
Pris:
Filter
Vis mer
Gjenværende tid:
Gjeldende bud:
EKSKLUSIVE TILBUD FOR VÅRE MEDLEMMER

Eksklusive tilbud til våre medlemmer.

Produkter på tilbud

Nye produkter

Få 50 NOK i rabbat**

vidaXL respekterer personvernet ditt
*Du kan avbestille abonnementet når som helst
**med 1000 NOK brukt på vidaXL produkter