Logg ut
Du er nå logget ut.
Gå videre
Takk for registrering!
Sjekk innboksen din, vil du motta din eksklusive kupongkode kort tid!
TAKK FOR DIN INTERESSE I VÅRT NYHETSBREV!

Vennligst bekreft ved å klikke på linken i e-posten vi nettopp sendte til deg. Takk!

For å motta din rabattkode, vennligst klikk på bekreftelse link fra e-posten vi har sendt deg.

Lukk
GI TILBAKEMELDING
top banner

Lekehus for barn – oppdag en fantasifull verden

 

I disse dager er kreativitet noe som hører fortiden til for noen barn. Øynene er limt til skjermen og å leke ute er noe de gjør mindre og mindre. Med et morsomt lekehus i hagen kan du stimulere dine barn til å leke ute sammen med vennene, i stedet for å holde seg inne. Dette gjør dem mer sosiale, holder dem i form og lærer dem å bruke fantasien sin. Hos vidaXL vil du finne en rekke forskjellige lekehus, huskestativer og hus som kommer med en huske OG en sklie.

 

 

Husk så høyt du kan

 

Når du tar med barna til lekeplassen, er det en utfordring for noen foreldre å ikke rope "Pass på! Ikke så høyt!". Men det er viktig for barna at de lærer seg å leke, og gjøre ting på sin måte. La dem huske så høyt de kan, eller nå toppen av klatrestativet. Som en forelder kan du se på fra en trygg avstand, og iverksette tiltak når det er nødvendig. Har du god plass i din egen hage? Da kan du ta en kikk på våre lekehus med sklie og to sett husker. Med dette lekehuset kan barna huske ved siden av hverandre, og se hvem som kan huske høyest!

 

 

Et lekehus i hagen din

 

Et lekehus betyr moro både for unge og eldre barn. Det er en plass i hagen hvor foreldrene ikke har tilgang, og hvor de kan gjøre akkurat det de vil. I et lekehus kan barna sitte og lese en bok, eller ta med seg lekene for å leke med dem. Ta en titt på lekehusene fra vidaXL, og gjør det moro å leke ute igjen!

Sorter etter:
Bestselger
Pris:
Filter
Gjenværende tid:
Gjeldende bud:
EKSKLUSIVE TILBUD FOR VÅRE MEDLEMMER

Eksklusive tilbud til våre medlemmer.

Produkter på tilbud

Nye produkter

Få 50 NOK i rabbat**

vidaXL respekterer personvernet ditt
*Du kan avbestille abonnementet når som helst
**med 1000 NOK brukt på vidaXL produkter