Logg ut
Du er nå logget ut.
Gå videre
Takk for registrering!
Sjekk innboksen din, vil du motta din eksklusive kupongkode kort tid!
TAKK FOR DIN INTERESSE I VÅRT NYHETSBREV!

Vennligst bekreft ved å klikke på linken i e-posten vi nettopp sendte til deg. Takk!

For å motta din rabattkode, vennligst klikk på bekreftelse link fra e-posten vi har sendt deg.

Lukk
GI TILBAKEMELDING
top banner

Unike møbler laget av gjenvunnet tre

 

I vårt moderne forbrukersamfunn forsøker vidaXL å bidra til bærekraftighet ved å produsere et vakkert møbelsortiment laget av gjenvunnet trevirke. Ved å bruke forskjellige typer gjenvunnet tre, kan vi skape vakre og unike møbler. Hver planke har en egen historie og et annet utseende. Det robuste uttrykket gir de resirkulerte møblene en bemerkelsesverdig karakter. Siden trevirket tidligere har vært brukt, vil dette gi det et nytt liv, og dermed skape mindre belastning på miljøet. Et vakker skap i stuen OG bidra til et bedre miljø: hva mer kan du ønske!

 

 

Kombinere forskjellige typer holdbart tre

 

I vårt sortiment av møbler laget av gjenvunnet tre kombinerer vi flere typer trevirke. Eksempler på dette er teak, indisk rosentre, mango og rosentre. Alle disse tretypene har forskjellige egenskaper når det gjelder hardhet, grovhet, korn og farge. Ved å resirkulere tre og sette de sammen til et stykke møbel, vil du få et produkt som du ikke finner i hvilken som helst stue. Vi mener dette bokstavelig, da hvert møbelstykke bare kan resirkuleres en gang. Derfor er det viktig å huske at produktet du får kan avvike fra bildet du ser i nettbutikken vår.

 

 

Håndlaget og robust

 

Alle møbler av gjenvunnet tre er fullstendig håndlaget. Trestykkene blir valgt slik at fargene passer godt sammen, og at møblene skaper en sammenhengende helhet. Møblene i sortimentet har forskjellige stilarter, fra moderne til industrielt, samt til og med klassisk. Dette betyr at du kan finne et stykke resirkulert møbler innen hver stil i kolleksjonen til vidaXL.

Sorter etter:
Bestselger
Pris:
Filter
Vis mer
Gjenværende tid:
Gjeldende bud:
EKSKLUSIVE TILBUD FOR VÅRE MEDLEMMER

Eksklusive tilbud til våre medlemmer.

Produkter på tilbud

Nye produkter

Få 50 NOK i rabbat**

vidaXL respekterer personvernet ditt
*Du kan avbestille abonnementet når som helst
**med 1000 NOK brukt på vidaXL produkter