Logg ut
Du er nå logget ut.
Gå videre
Takk for registrering!
Sjekk innboksen din, vil du motta din eksklusive kupongkode kort tid!
TAKK FOR DIN INTERESSE I VÅRT NYHETSBREV!

Vennligst bekreft ved å klikke på linken i e-posten vi nettopp sendte til deg. Takk!

For å motta din rabattkode, vennligst klikk på bekreftelse link fra e-posten vi har sendt deg.

Lukk
GI TILBAKEMELDING
top banner

På utkikk etter en interessant hobby? Les våre tips her!

 

Det finnes personer som har 1001 hobbyer, og så har du de som fremdeles lurer på hva de skal finne på når de vil slappe av. Vi ønsker å gi sistnevnte gruppe noen tips for aktiviteter som gir dem litt energi, og som virkelig setter i gang kreativiteten.

 

 

Slappe av med kreative hobbyer

 

Når du kommer hjem etter en lang dag på jobben, er det deilig å ha muligheten til å slappe av litt. Noen velger å ta seg en løpe- eller sykkeltur, mens andre foretrekker sofaen og Netflix, men det er andre ting du kan bruke fritiden din på! Hos vidaXL vil du finne flere morsomme produkter som kan hjelpe deg med å utvikle en ny hobby. Her kommer de!

 

Lag litt musikk


Har du alltid drømt om en karriere innen musikk? Hos vidaXL vil du finne flere musikkinstrumenter til en meget rimelig pris. Ta det helt ut med en klarinett eller trompet, eller gjør naboene gale med et trommesett eller sekkepipe. Siden disse instrumentene er mye rimeligere enn i de fleste musikkforretninger, er dette den beste måten å finne ut om denne hobbyen faktisk er noe for deg.

 

Lag din egen vin


En kreativ hobby som er noe helt annet, er det å lage sin egen vin. Hos vidaXL vil du finne flere frukt- og vinpresser. Snart har du mulighet til å tilby dine gjester noe helt annet enn den vanlige vinen man kjøper på polet! Vi anbefaler at du smaker på den før du serverer den.

 

La kreativiteten løpe fritt


Ønsker du å gjøre noe med hendene i stedet? Da kan du slå deg løs med stoff, limpinner og andre ting for å skape noe flott. Eller ønsker du å følge en ferdig oppskrift? Da kan du ta en titt på modellsettene, som inkluderer båter, kirker eller motorsykler i 3D.

Sorter etter:
Bestselger
Pris:
Filter
EKSKLUSIVE TILBUD FOR VÅRE MEDLEMMER

Eksklusive tilbud til våre medlemmer.

Produkter på tilbud

Nye produkter

Få 50 NOK i rabbat**

vidaXL respekterer personvernet ditt
*Du kan avbestille abonnementet når som helst
**med 1000 NOK brukt på vidaXL produkter