Overraskende utvalg
Gratis frakt
Rimelige priser

VidaXL tilbyr flere betalingsmetoder:

  • Kredittkort
  • Paypal
  • Klarna

Alle våre betalinger behandles gjennom Adyen

Hva er Adyen?

Adyen er en Payment Service Provider. Det betyr at den behandler betalinger på vegne av tredjeparter , for eksempel produkt- eller tjenesteleverandører. Når du kjøper noe fra en nettbutikk, behandler Adyen betalingen mellom deg og nettbutikken. Dette er årsaken til at du kan se Adyen navn på kontoutskriften din, og ikke navnet på nettbutikken.

Vi aksepterer følgende kredittkort:

• Visa (Visa Electron and VbV)
• MasterCard (including MasterCard secure code)

Når du betale med kredittkort, din opplysning er trygt. Sammen med kredittkortet organisasjonen, tar vi vare på behandlingen av betalingen.

Vi anbefaler på det sterkeste at du ikke bruker gavekort eller forhåndsbetalte kort, da det kan føre til problemer hvis en tilbakebetaling må utstedes.

Verifisert av Visa & MasterCard SecureCode

For å fullføre betalingen, det at mulig at du skal aktivere 3-D Secure hvis dette ikke har skjedd ennå. 3-D Secure tryger din betaling. Når du betaler for din bestilling, starter det en omdirigering til nettsiden til kortet utstedende bank for å godkjenne transaksjonen. Du kan deretter bruke autentiseringsmetode valgt av deg (eller banken din) for å bekrefte at du virkelig er den legitime kortinnehaveren.

Paypal

Paypal er en populær E-lommebok, PayPal lagrer og sikrer din bankinformasjon . På nettsider som støtter Paypal, trenger du ikke å avsløre din informasjon til bankern. Når du velger PayPal ved kassen, skal du bli omdirigert til deres nettside hvor du logger inn og fullfører betalingen. For mer informasjon, vennligst ta en titt på Paypal nettsiden.

PayPal's retningslinjer for godkjent bruk legger noen begrensninger på hvilke produkter som kan kjøpes ved hjelp av deres betalingsmetode. Som en konsekvens, kan ikke PayPal brukes hvis du kjøper produkter fra eksterne selgere. Skulle du være forhindret fra å kjøpe en vare med PayPal, vennligst velg en annen betalingsmåte. Vi beklager ubeleiligheten.

Klarna

Ved å velge Klarna kan du betale etter at du har mottatt dine produkter.
Når kjøpet ditt er godkjent av Klarna, kan vi sende bestillingen din. Du vil da motta en faktura fra Klarna, og du har 14 dager etter levering for å betale den.
Du kan gå til Klarna nettside for mer informasjon.
NB: Hvis du er et selskap, er det ikke mulig for deg å betale med Klarna. Denne regelen er satt av Klarna, og vi kan dessverre ikke endre dette. Vi anbefaler deg å velge en annen betalingsmetode.

Hvorfor ble betalingen min avvist?

Avslåtte betalinger kan være forårsaket av det følgende:

Kredittkort
- Navn og adresse av kortholderen samsvarer ikke med fakturerings detaljer.
- Kortet tillater ikke internasjonale transaksjoner (transaksjonene blir gjennomført i Nederland).
- Kredittkortgrensen var nådd (utilstrekkelige midler).
-Du må reload side hvis den har ikke blitt brukt.
- Forlater siden før du full utsjekking prosedyre.

Bankoverføre
- Du må reload side hvis den har ikke blitt brukt.
- Forlater siden før du full utsjekking prosedyre.
- Bankkontoen har tilstrekkelige midler.